Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Les Penyes, amb el Barça B


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

28.05.2008 16:57

Les Penyes, amb el Barça B

www.fcbarcelona.cat


Les Penyes del FC Barcelona tenen a la seva disposició invitacions per poder assistir a la tornada del primer play-off del Barça B contra el Castillo.


Dissabte 31 de maig el FC Barcelona B juga la tornada del primer play-off per aconseguir l'ascens a la 2a Divisió B. En aquest sentit, l'ambient a les graderies del Miniestadi serà bàsic per poder aconseguir la classificació. Així doncs, el club facilitarà a totes les penyes barcelonistes que ho sol•licitin invitacions per poder assistir a aquest compromís tan important.

Assistència al Miniestadi

Jacint Borràs, directiu del FC Barcelona, responsable de l’àrea de Penyes, vol que les penyes siguin a prop del filial blaugrana per superar el Castillo. “Des d’aquí, volem fer una crida a les Penyes Barcelonistes, sobretot les de Catalunya, que són les que ho tenen més a prop. Que vinguin a animar. Si necessiten entrades, que es posin en contacte amb el Departament de Penyes, que els posarem facilitats”, ha subratllat Borràs.

I és que està clar, el retorn del filial a Segona B és desitjat per tots. “Tenim una fita important. El Barça B ha de tornar a Segona B i poder desenvolupar el seu bon futbol”, ha admès el directiu responsable de l’àrea de Penyes.
Les Penyes, amb el Barça B
Procés per a les invitacions
Per demanar les entrades, les penyes hauran d’escriure un correu electrònic a penyes@fcbarcelona.cat, indicant el nombre d'entrades sol•licitades. Tindran temps fins dijous, 29 de maig. I a partir de divendres a la tarda i dissabte (fins a les 18 hores) les podran venir a recollir a la recepció de les oficines centrals del Club amb la credencial de la Penya.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana