Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Cedint el pas a l’educació viària


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

19.05.2008 10:47

Cedint el pas a l’educació viària

www.fcbarcelona.cat


Per segon any consecutiu es duu a terme a les instal•lacions del club el curs d’educació viària organitzat per Attitudes i la Fundació FC Barcelona.


Vet aquí un nou exemple en què divertir-se pot ser una gran experiència educativa. Un cop més la iniciativa s’emmarca en l’àrea d’Educació de la branca d’Esport i Ciutadania de la Fundació FC Barcelona; aquesta vegada amb la coorganització d’Attitudes, la iniciativa social de la marca Audi creada per expressar el seu compromís amb la promoció de l’educació vial.

Des del 19 de maig i fins a l’1 de juny estarà instal•lada a l’esplanada de Gol Nord del Camp Nou l’Escola Infantil d’Educació Viària Attitudes, un espai on els infants de 9 a 11 anys poden participar de manera gratuïta en una iniciativa que té com a objectiu formar-los en coneixements viaris.

Tres tipus d’activitats

QM3D0166.jpgEls joves participants poden realitzar tres activitats en aquesta escola viària, sempre supervisades per monitors especialitzats. D’una banda en una zona d’ordinadors, a través d’un videojoc, poden guiar un vianant per una ciutat intentant que tingui un comportament cívic i no se salti cap senyal. A l’àrea de dibuix la tasca és crear una nova senyal de trànsit, diferent i alhora útil; amb noves formes i colors, deixant anar la creativitat. I a la zona del circuit sis karts i sis bicicletes són els vehicles que es poden utilitzar per voltar per un seguit de carrers amb diversos senyals. És aquí on s’han de posar en pràctica els coneixements apresos i, sobre tot, el seny.

Per aquestes instal•lacions passaran durant els quinze dies vinents més de 1.300 nens d’escoles de Barcelona. El diumenge 1 de juny el circuit estarà reservat exclusivament per a socis del FC Barcelona.
Circuit instal·lat al Gol Nord
Circuit instal·lat al Gol Nord
Dades d'interès

Lloc: esplanada Gol Nord – Camp Nou
Dates: del dilluns 19 maig al diumenge 1 de juny del 2008
Horari: de 9.30 a 19.30 h.
Inscripció: gratuïta, al telèfon
685 960 357 (aforament limitat)


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana