Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Explicant el projecte solidari al món


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

07.05.2008 11:33

Explicant el projecte solidari al món

www.fcbarcelona.cat


El Barça va ser convidat dimarts a presentar davant els comitès nacionals de l’Unicef la visió del club sobre l’aliança amb aquesta organització de Nacions Unides. El directiu Rafael Yuste va ser l’encarregat de fer l’exposició.


Els representants dels comitès nacionals de l’Unicef es troben durant aquesta setmana a Barcelona amb motiu de la seva 53a reunió anual. En el marc d’aquesta important cita, l’organització de les Nacions Unides va voler convidar el FC Barcelona a presentar la seva visió de l’aliança que va signar amb l’Unicef el setembre del 2006.

Presentacix_Fundacix_Reunix_UNICEF2.jpgEl directiu Rafael Yuste va ser l’encarregat de transmetre els arguments solidaris del FC Barcelona a un centenar de dirigents de l’organització que es van reunir dimarts al matí al saló d’actes de l’Hotel Barcelona Sants. Yuste va explicar els motius que van dur el Barça a signar aquesta aliança i va expressar l’orgull que provoca entre els barcelonistes el fet de lluir el logo de l’Unicef a la samarreta, un símbol que va més enllà i que ja ha donat fruits a Swazilàndia en la lluita contra la sida.

La reacció dels representants de l’Unicef va ser molt positiva i des del FC Barcelona se’ls va encoratjar a realitzar als seus països aliances similars que involucrin clubs esportius. El Barça va ser acompanyat en aquesta presentació per dues entitats més que també tenen acords amb l’Unicef: l’associació World Conference on Religion and Peace i el banc ING.
Explicant el projecte solidari al món


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana