Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Acord amb Blinkx.com


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

22.04.2008 13:48

Blinkx.com també distribuirà continguts de Barça TV

El FC Barcelona ha arribat a un acord amb Blinkx, el principal cercador de vídeos del món, perquè alguns dels continguts de Barça TV tinguin presència en aquesta plataforma d'Internet, només al territori de l'Estat espanyol.


Els aficionats podran buscar i veure ara vídeos del FC Barcelona de manera instantània des del portal blinkx.com, a l’URL següent: http://www.blinkx.com/videos/channel:FCBarcelona. Es tracta del primer club de futbol que arriba a un acord amb aquest portal.

“Els vídeos esportius, especialment els de futbol, estan entre els continguts més sol•licitats a Blinkx”, ha assegurat Suranga Chandratillake, fundador i director executiu de Blinkx, que ha afegit: “Ens alegra poder oferir als aficionats de l'esport de tot el món els videoclips exclusius dels millors moments del FC Barcelona i les entrevistes als seus jugadors."

Nova plataforma de distribució

Gràcies a aquest acord, el club continua posicionant-se en diferents plataformes per distribuir els seus continguts. L'associació amb blinkx.com garanteix que els aficionats del Barça de tot el món tinguin accés fàcil i immediat a les imatges dels seus equips favorits a través de Blinkx.

Fruit d'aquest acord, els aficionats al Barça disposaran, a través de la pàgina especial del FC Barcelona a Blinkx, d'una nova plataforma a Internet per mantenir-se informats de l'actualitat del club en una plataforma multimèdia. Resums de les rodes de premsa, entrevistes exclusives a jugadors, notícies sobre les seccions del club o vídeos dels Barça Toons són alguns dels continguts que es podran consultar gratuïtament a blinkx.com.

Gran cercador de continguts en línia

Com a pioners en la tecnologia de recerca de vídeo, Blinkx s'ha guanyat una sòlida reputació per ser el cercador de continguts en línia més intel•ligent. Amb més de 220 associats i 18 milions d'hores de vídeo i contingut àudio indexades -incloent els moments favorits de la televisió, notícies, documentals curts, vídeos musicals i videoblogs, entre d 'altres-, Blinkx utilitza un avançat sistema de reconeixement de veu per a una obtenció de resultats més precisa i fiable que la de les bases de dades habituals.
Blinkx.com també distribuirà continguts de Barça TV
Més dades sobre Blinkx
Blinkx PLC (LSE AIM: BLNX) és el motor de cerca de vídeos més exhaustiu del món. Actualment, Blinkx ha indexat més de 18 milions d'hores de continguts àudio, vídeo, virals i de televisió, localitzables i accessibles a la demanda. Els fundadors de Blinkx s'han proposat superar un repte significant: mentre els continguts de televisió i els facilitats pels usuaris no paren d'incrementar-se al web, les bases de dades basades en les paraules clau són només la punta de l'iceberg. Les tecnologies de recerca que Blinkx patenta escolten (i fins i tot veuen) els continguts del web amb l'objectiu que els usuaris puguin gaudir de més amplitud i precisió en els resultats, no disponibles en qualsevol altre portal. A més, Blinkx impulsa la recerca de vídeos en altres pàgines mundialment freqüentades. Blinkx té les seves seus a San Francisco i Londres.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana