Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


A partir de la petició 1834, cap a Manchester


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

14.04.2008 12:11

A partir de la petició 1834, cap a Manchester

www.fcbarcelona.cat


Aquest matí s’ha fet el sorteig per a la compra d’entrades per al Manchester-Barça. A mesura que es confirmin les reserves, a partir del número de petició 1.834, els socis agraciats sabran avui si viatjaran a Manchester.


Aquest dilluns, 14 d’abril, a les 10 h del matí, s’ha procedit al sorteig, davant del notari Joan Carles Ollé, per a la compra d’entrades per al Barça-Manchester United del 29 d’abril a Old Trafford. Els socis del club havien demanat 4.687 entrades repartides en 2.084 peticions (es podien agrupar fins a quatre socis en una mateixa petició), i el club disposava de 2.359 entrades per al partit de tornada de les semifinals de la Lliga de Campions.

El procediment

En el sorteig efectuat a la Sala París ha sortit el número de petició 1.834. Serà a partir d’aquest número que es coneixeran les persones afortunades. Durant el dia d’avui, a partir de la petició 1.834 i de manera correlativa, es carregarà de forma automàtica i immediata l’import de l'entrada (60 euros) i se'n formalitzarà la compra fins que s'esgotin les 2.359 entrades disponibles.

Si no es pot efectuar el cobrament avui –cal recordar que en el moment de fer la sol·licitud es demanava un número de targeta bancària per cada petició-, es perdrà el dret adquirit de compra.

Viatge amb el RACC

Per tant, avui mateix els afortunats sabran si podran viatjar a Manchester, ja que el club es posarà en contacte a través del correu electrònic amb els socis agraciats. El club, per mitjà de RACC Viatges, ha preparat un desplaçament per al mateix dia del partit (29 d'abril), amb un cost de 335 euros per als socis del club.

Fes clic aquí per conèixer els detalls d'aquest desplaçament.
A partir de la petició 1834, cap a Manchester

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


La recollida d’entrades
La recollida de les entrades per a Old Trafford es realitzarà el divendres 18, el dissabte 19 i el dilluns 21 d’abril. El divendres, de 9 h a 18 h; el dissabte, de 9 a 13.30 h, i el dilluns, en l’horari habitual de taquilles, és a dir, de 9 a 13.30 h i de 15.30 a 18 h.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana