Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Camp Nou: entrades FC Barcelona-Manchester


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

10.04.2008 17:25

Camp Nou: entrades FC Barcelona-Manchester

www.fcbarcelona.cat


El 23 d’abril el Barça rebrà el Manchester United a l’anada de semifinals de la Lliga de Campions. Dos dies abans, els socis sense abonament tindran prioritat en la compra de localitats per al partit al Camp Nou.


El Club obrirà la venda d’entrades  per al partit de casa en dues fases, amb prioritat per als socis, i posarà a disposició totes les entrades disponibles en cada moment. La disponibilitat anirà variant segons el ritme d’alliberacions realitzades pels socis amb abonament que no puguin assistir al partit.

• Socis sense abonament: el Club obrirà un període de venda d’entrades exclusiva per als socis no abonats dos dies abans del partit -a partir del dilluns 21 d’abril- a les 10 h. Es podran obtenir a la secció d’entrades del lloc web www.fcbarcelona.cat, als terminals Servicaixa de La Caixa o trucant al 902 1899 00. Es poden adquirir fins a dues entrades per carnet de soci, amb un descompte del 5% sobre la primera entrada.

• Tots els socis i el públic en general: des del dia abans del partit, el dimarts 22 d’abril a partir de les 10 h, i fins al mateix moment del matx, ja podran adquirir entrades tots els socis i el públic en general.
Els socis podran adquirir-les per mitjà de tots els canals de venda: el lloc web www.fcbarcelona.cat, els terminals Servicaixa de La Caixa, el telèfon 902 1899 00 o bé les taquilles del FC Barcelona (accés 14, a partir de les 10 h del matí). El públic, però, només podrà comprar les entrades a les taquilles del Club i haurà de mostrar el seu DNI o passaport. Per raons de seguretat no es vendrà cap entrada a seguidors de l’equip contrari. Es poden adquirir fins a dues entrades per carnet de soci, amb un descompte del 5% sobre la primera entrada.
Camp Nou: entrades FC Barcelona-Manchester
Les entrades per a la final, a partir del 21 d'abril
Per indicació de la UEFA, els quatre equips semifinalistes de la Lliga de Campions han de començar amb antelació el procés de reserva de localitats per a la final de la competició, que es disputarà a Moscou (21 de maig). En el cas del FC Barcelona, aquest procés s'obrirà el dilluns 21 d'abril. D'aquesta manera –tot i que encara que no se sabran els equips finalistes-, hi haurà prou marge de temps per tramitar els visats necessaris que requereix el govern rus perquè els diversos aficionats puguin entrar al país. La setmana que ve, el FC Barcelona anirà informant dels requisits necessaris i del procediment per poder sol·licitar les entrades per a la final.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana