Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Simon Kuper, premi Vázquez Montalbán


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

11.03.2008 12:03

Simon Kuper, premi Vázquez Montalbán

www.fcbarcelona.cat


El dijous 13 de març el periodista esportiu Simon Kuper rebrà el premi Vázquez Montalbán en l’apartat esportiu, guardó que convoquen la Fundació del Barça i el Col·legi de Periodistes.


El dijous 13 de març, a les 19.30 hores, al Palau de la Generalitat, dirigint l’acte el president de la Generalitat de Catalunya, José Montilla, es realitzarà el lliurament dels IV Premis de Periodisme Vázquez Montalbán, que recolliran personalment els guardonats.

En l’apartat esportiu el premi correspon a Simon Kuper, periodista esportiu que actualment desenvolupa la seva tasca al ‘Financial Times’. L’any 1994 va guanyar el William Hill Sports Book amb el seu llibre ‘El futbol contra l’enemic’.

El Premi Internacional de Periodisme Vázquez Montalbán, en la categoria de Periodisme Cultural i Polític, està convocat conjuntament pels diaris ‘Avui’, ‘El País’ i ‘El Periódico de Catalunya’, el Grupo Planeta, Random House Mondadori i el Col·legi de Periodistes de Catalunya. Pel que fa a l’apartat de Periodisme Esportiu, el convoquen la Fundació FC Barcelona i el Col·legi de Periodistes.

Simon Kuper, premi Vázquez Montalbán
L'altre premiat
En l’apartat cultural i polític el premi ha estat atorgat a Seymour M. Hersh, Premi Pulitzer pel seu coratge professional, que l’ha portat a informar de la guerra de l’Iraq amb independència i esperit crític. És un dels referents del ‘New Yorker’, en què va fer possible que sortissin a la llum les tortures a la presó d’Abu Ghraib.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana