Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Suport a la Rambla i al Palau de la Música


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

06.03.2008 10:43

Suport a la Rambla i al Palau de la Música

www.fcbarcelona.cat


El Barça s’ha a adherit a la candidatura dels Amics de la Rambla per sol·licitar a la UNESCO la declaració de la Rambla Patrimoni Immaterial de la Humanitat. També dóna suport a la candidatura del Palau de la Música al Premi Príncep d'Astúries.


La Junta Directiva blaugrana celebrada el 26 de febrer passat a la Biblioteca de Catalunya va fer costat a la iniciativa engegada pels Amics de la Rambla. Aquesta entitat destaca la singularitat i les peculiaritats d’aquest històric passeig barceloní i recorda que la Rambla rep anualment 78 milions de visitants, fet que la converteix en un dels punts neuràlgics de la ciutat.

palau_de_la_musica.jpgEl FC Barcelona s’ha adherit, per tant, a les diverses mostres de simpatia que reconeguts urbanistes, arquitectes i historiadors han demostrat envers aquest passeig de poc més d’un quilòmetre de longitud.

La Rambla i el Barça, a més, han tingut molts lligams al llarg de la història, sobretot en la celebració popular dels títols conquistats en els 108 anys de vida del club blaugrana.
Fotos: Turisme de Barcelona.
Fotos: Turisme de Barcelona.
També amb el Palau de la Música
D'altra banda, en la mateixa reunió, la Junta del FC Barcelona també va adherir-se a la sol•licitud la concessió del Premi Príncep d’Astúries de les Arts 2008 al Palau de la Música Catalana amb motiu de la celebració del seu centenari. El Barça, com una de les entitats cíviques que s’aglutinen al G-16, va donar el seu suport a la iniciativa de Fèlix Millet, president de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música.

El termini per sol•licitar la concessió del premi expira el 14 de març de 2008, i d’aquí ve la rapidesa del Barça a l’hora de prendre aquesta decisió.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana