Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Els socis escullen Senegal


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

05.03.2008 12:06

Els socis escullen Senegal

www.fcbarcelona.cat


El centre XICS de Richard Toll ha estat el guanyador, amb un 45% del vots, de la campanya ‘El projecte solidari dels socis’.


Des del mes de gener els socis del Futbol Club Barcelona han pogut votar a través de la pàgina web de la Fundació a quin projecte solidari volien que es detinés el 0,7% de la seva quota de soci, que és la part que es dedica a objectius solidaris. La quantitat en joc era de 125.000 euros. Aquesta injecció econòmica servirà per ampliar serveis i infraestructures del centre. 

Els tres centres proposats per a aquesta tria han estat: XICS Senegal, XICS Equador i XICS Índia. El 29 de febrer es va tancar el procés de votació que ha obtingut els resultats següents:

XICS SENEGAL 45%
XICS EQUADOR 32%
XICS ÍNDIA 23%

La Fundació, més a prop del soci

centre_solidari.JPGEl centre guanyador es troba al municipi de Richard Toll, al departament de Dagana, a la regió de Saint Louis, al nord del Senegal (frontera amb Mauritània).
Els principals beneficiaris del Centre XICS de Richard Toll, que es va inaugurar a l'octubre del 2007, són els infants i joves d’entre 6 i 16 anys més vulnerables en situació d’alt risc d’exclusió social, ja sigui perquè provenen de famílies desestructurades o sense recursos o perquè són nens talibés (estudiants d’escoles coràniques) que viuen en una situació crítica de desemparament.

Aquesta iniciacitava que involucra als socis es tracta d’una novetat més de la Fundació, que reforça d’aquesta manera la seva interactivitat amb el soci, fent-lo partícip de les decisions que es prenen.

Vista aèria de Richard Toll, ciutat on es troba el centre
Vista aèria de Richard Toll, ciutat on es troba el centre


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana