Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


FCB-Celtic: encara hi ha entrades


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

03.03.2008 13:24

FCB-Celtic: encara hi ha entrades

www.fcbarcelona.cat


Des de les 10 del matí, els socis i la resta d’aficionats del Barça poden adquirir les seves entrades a les taquilles del Camp Nou. El club encara disposa de prop de 3.400 localitats, gràcies als carnets alliberats a través del Seient Lliure.


Des de primera hora del matí, centenars d’aficionats s’han aplegat a les taquilles del Camp Nou, per tal d’aconseguir alguna de les entrades disponibles per assistir demà dimarts al partit de Lliga de Campions entre el FC Barcelona i el Celtic.

A migdia, el club havia venut més de 2.000 localitats i encara disposava de prop de 3.400, alliberades pels socis amb abonament a través del servei Seient Lliure. Aquesta xifra pot anar variant al llarg del dia, en funció dels nous carnets alliberats.

Les entrades són a disposició tant dels socis sense abonament com de la resta d’aficionats, encara que el públic en general només pot adquirir-les a les taquilles del Camp Nou, mentre que els socis poden fer-ho també a través de la web oficial del club i dels terminals del Servicaixa de La Caixa.

Cinc mil seguidors del Celtic

frame_glasgow_01.JPGEl FC Barcelona ha venut 5.123 entrades als seguidors del Celtic de Glasgow, molts dels quals ja han arribat a la ciutat comtal aquest cap de setmana. El punt de trobada dels aficionats escocesos està situat al Pavelló 7 de la Fira de Barcelona, on l’Ajuntament ha previst tot un seguit d’activitats de lleure per promoure el civisme entre les aficions.

Segons les estimacions del Celtic de Glasgow, que coincideixen amb les previsions de les autoritats locals, també han viatjat a Barcelona entre 4.000 i 5.000 seguidors sense entrada.
FCB-Celtic: encara hi ha entrades


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana