Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Les JES aterren a Hondures


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

27.02.2008 12:55

Les JES aterren a Hondures

www.fcbarcelona.cat


Les Jornades d’Esport Solidari (JES) de la Fundació es despleguen al país centreamericà a partir d’avui dimecres i fins al 2 de març. L’objectiu és que monitors i educadors de la zona aprenguin a usar l’esport com a eina educativa i social.


La ciutat de San Pedro de Sula (Hondures) és l’emplaçament on s’instal•larà les JES que durant cinc dies aplegaran activitats teòriques i pràctiques per formar educadors de la zona en la utilització de l’esport com a eina d’intervenció social.

DSCF1222.JPGLes sessions es duran a terme al complex esportiu Estadio Olímpico Metropolitano de la ciutat hondurenya que compta amb aules i pistes esportives. Durant els matins s’impartiran les classes teòriques, a càrrec de l’exblaugrana Julio Alberto Moreno. A més, diversos experts en educació i salut de la zona oferiran xerrades formatives. A la tarda es duran a terme en els espais esportius les activitats pràctiques, aplicades als infants.

El FC Barcelona, catalitzador

Quaranta formadors s’han inscrit en aquestes jornades en què participaran també més de 150 nens pertanyents a barris marginals de la ciutat. Les entitats que han donat suport logístic i organitzatiu a la Fundació en l’organització d’aquestes JES són l’Ajuntament de San Pedro Sula, l’INMUDE (Instituto Municipal del Deporte) i la Oficina de Paz y Convivencia de la localitat.

El directiu Joan Franquesa és el representant de la junta en aquestes jornades. Una vegada més el FC Barcelona, a través de la Fundació, ha esdevingut un catalitzador de poder envejable per dinamitzar l’activitat local, unir forces i crear sinergies entre les entitats de la zona.
Les JES aterren a Hondures
San Pedro Sula, ciutat amfitriona
San Pedro Sula és la segona ciutat més important d’Hondures – té més d’un milió d’habitants- i és coneguda com la ‘capital industrial’. És al nord del país, al Valle de Sula.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana