Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Dissolt el G-14


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

15.02.2008 17:47

Dissolt el G-14

www.fcbarcelona.com


El G-14 s’ha dissolt aquest migdia a Brussel·les. Els 18 clubs que el formaven actualment han votat per unanimitat la seva dissolució. Fins al mes de juny hi haurà un comitè de liquidació que tancarà definitivament tot el procés de desintegració.


L’Assemblea General del G-14, en què també participa el FC Barcelona, ha votat per unanimitat la dissolució d’aquest grup.

Tal com estava previst, després de la dissolució s’ha procedit a la creació del Comitè de Liquidació, al qual assistirà, entre altres representants del Comitè Executiu, el vicepresident econòmic del FC Barcelona, Ferran Soriano. Aquest Comitè treballarà fins al juny per tancar els darrers temes pendents de l’organisme i els deutes.

Recordem que 21 de gener va néixer l’European Clubs Association (ECA), que substituirà el G-14, amb reconeixement internacional per part de la FIFA i la UEFA i més representatiu dels clubs europeus. De l’ECA, el president del Barça, Joan Laporta, n’és el vicepresident.
Foto: Arxiu.
Foto: Arxiu.
Comitè de liquidació
A banda de Ferran Soriano, els altres membres del Comitè de Liquidació són els membres del fins ara Comitè Executiu del G-14. És el cas de Jean-Michel Aulas (Olympique de Lió); Jean Claude Blanc (Juventus); Keith Edleman (Arsenal); Uli Hoeness ( Bayern) i Doigo Leite Paiva Brandao (Porto).


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana