Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Intercanvi singular


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

12.01.2008 17:39

Intercanvi singular

www.fcbarcelona.cat


Aquest dissabte s’ha dut a terme el segon intercanvi entre residents de l’Escolania de Montserrat i els esportistes de la Masia.


Des de les deu del matí d’aquest dissabte 36 nens de l’Escolania de Montserrat han iniciat aquesta jornada de convivència entre els residents de la Masia i els escolans de Montserrat.

Exercici físic

qm3d4406.jpgEl dia ha començat a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí, on els nens de Montserrat han fet activitat física sota les ordres dels nens del Cadet A, l’únic equip dels que resideixen a la Masia que no tenia competició fins diumenge. Així, els futbolistes de les categories inferiors han actuat d’entrenadors dels escolans. La sessió ha començat amb l’escalfament, i s'han seguit tots els passos fins a arribar a un partit de futbol animat. Després de fer esport, els escolans han presenciat la primera part del Cadet B.

Convivència important

qm3d4366.jpgAbans del dinar de germanor, el president Joan Laporta i el directiu Antoni Rovira han estat presents en aquesta II Trobada entre els infants. Laporta ha destacat en el seu parlament la importància de l’experiència de convivència entre els residents. Com ja havien fet a les instal·lacions de Sant Joan Despí, els escolans han cantat de nou, a les portes de la Masia, l’himne del Barça.
Intercanvi singular
El Barça-Múrcia, en directe
A més del dinar i de la visita a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva, aquest dissabte gaudiran del Barça-Múrcia.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana