Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El model blaugrana, objecte d’estudi


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

10.01.2008 14:42

El model de gestió del Barça, objecte d'estudi

www.fcbarcelona.cat


Un grup d’estudiants de l’RMA University de Moscou visiten aquests dies les instal•lacions del FC Barcelona per conèixer de primera mà el model esportiu i empresarial del club


El model de gestió esportiva, mediàtica i de màrqueting del FC Barcelona és objecte d’estudi d’un grup de 24 universitaris de Moscou que aquests dies visiten la ciutat comtal. Els estudiants, tots ells vinculats d’alguna manera a l’esport, fan un Màster en Sports Management a l’RMA University de Moscou.

Després de conèixer el funcionament de l’Àrea Social del club blaugrana, els universitaris han assistit a una xerrada per conèixer el funcionament del Departament de Comunicació, que gestiona Barça TV, el web oficial i els diferents mitjans escrits del FC Barcelona. L’agenda de l’expedició russa es completarà demà amb una xerrada amb el tècnic del primer equip Johan Neeskens i l’assistència dissabte al partit entre el Barça i el Múrcia, entre altres activitats.

L’experiència dels clubs espanyols

Prèviament, els estudiants han tingut l’oportunitat de conèixer l’experiència d’altres clubs de la Lliga espanyola, com el Reial Madrid, el Sevilla i el València, amb l’objectiu d’exportar aquestes fórmules de gestió a l’esport rus, cada vegada més allunyat de l’antic model soviètic.
El model de gestió del Barça, objecte d'estudi


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana