Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


La Ciutat Esportiva, candidata als FAD


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

27.06.2007 11:56

La Ciutat Esportiva, candidata als FAD

Marc Parramon


La Ciutat Esportiva Joan Gamper ha estat escollida com a obra finalista per optar al Premi FAD 2007 d’Arquitectura, que s’entregarà el proper 25 d’octubre.


Els pretigiosos premis FAD, atorgats anualment per l’Associació Arquinfad, guardonen la innovació en matèria arquitectònica, ja sigui gràcies al disseny d’edificis, d’interiors, o a la plasmació literària de reflexions sobre aquest tema.

El jurat d’aquest any, format per arquitectes, enginyers i historiadors, ha valorat molt positivament el complex esportiu del Barça i l’ha inclòs en la selecció final d’aspirants al premi. La Ciutat Esportiva Joan Gamper és obra dels arquitectes Enric Batlle i Joan Roig, es va inaugurar oficialment l’1 de juny del 2006 i es troba a l’avinguda del Sol de la localitat de Sant Joan Despí.

Anunci dels aspirants

El resultat de la primera selecció del jurat és una llista que conté les 33 obres aspirants al Premi FAD 2007 d’Arquitectura. En aquesta llista s’inclouen construccions de tota la península ibèrica, on hi destaquen edificis com el de l’ampliació de la biblioteca del Campus Barri Vell de la Universitat de Girona, el Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona, el bar À Margem de Lisboa o l’edifici corporatiu Indra al Sector 22@ de la Ciutat Comtal. L’altra construcció esportiva d’aquesta llista que competeix amb el complex blaugrana és l’estadi de futbol Nueva Balastera de Palència.
La Ciutat Esportiva, candidata als FAD
Uns premis amb història
Els premis FAD van ser creats l’any 1958 i s’han anat adaptant a les noves tendències creatives en el disseny d’espais. Des de l’any 2006 aquests guardons s’atorguen en sis categories: Arquitectura, Interiorisme, Pensament i Crítica, Intervencions Efímeres i Ciutat i Paisatge. L’última obra premiada (2006) en l’apartat d’Arquitectura va ser la Biblioteca Jaume Fuster, situada a la plaça Lesseps de Barcelona, creada pels arquitectes Josep Llinàs i Joan Vera.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana