Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Henry i la nova samarreta, en directe


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

25.06.2007 13:21

Henry i la nova samarreta, en directe a Barça TV

www.fcbarcelona.cat


La presentació de la nova samarreta i l'arribada de Thierry Henry a Barcelona són les dues referències en clau blaugrana d'aquest dilluns. I Barça TV les oferirà en directe.


Durant tot el dia d’avui, els barcelonistes tornaran a tenir en Barça TV la seva televisió de referència. Aquesta tarda, a les 16:00 hores, s’emetrà una edició especial del programa ‘Zona Mixta’. Aquest espai, conduït per Laura Aparicio, inclourà la retransmissió en directe de l’acte de presentació de la nova samarreta del FC Barcelona per a la temporada 2007/08.

Vestit de blaugrana

Més tard, Thierry Henry es convertirà en protagonista de la programació de Barça TV. Es farà la retransmissió en directe de la roda de premsa de presentació, una vegada s’hagi firmat l’acord entre el jugador i el club. Aquesta roda de premsa es faria a la Sala París, i un cop acabada, el crac francès trepitjaria per primera vegada la gespa del Camp Nou. Aquest acte, de llarga tradició en la litúrgia del futbol, també es podrà seguir en directe a través de la televisió del FC Barcelona, en un programa presentat per Xavier Rocamora i Sandra Sarmiento.

Vocació de servei

Fidel a la seva voluntat de servei al barcelonisme, aquesta nit Barça TV farà la reemissió d’aquests dos actes, sempre en funció dels horaris que es vagin marcant durant la que ja és una altra jornada d’intensa activitat en la vida del club.

En els últims dies Barça TV també s’ha convertit en una clara referència informativa, ja que el tècnic Frank Rijkaard, i els davanters Ronaldinho i Eto’o hi han abocat les seves reflexions de final de temporada just abans d’encetar el període de vacances.
Henry i la nova samarreta, en directe a Barça TV
Henry, a Barça TV
A banda del seguiment que avui se li farà, i només aterrar a l’aeroport del Prat, el crac francès ja va parlar per a Barça TV. Van ser les seves primeres declaracions a Catalunya. De fet, la televisió del Barça emetrà a partir de dimecres un programa especial que mostrarà les primeres 24 hores d’Henry a Barcelona i al Barça. Aquest espai comptarà amb imatges i una entrevista exclusiva.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana