Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Mandela dóna la benvinguda al Barça


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

20.06.2007 13:09

Mandela dóna la benvinguda al Barça

Sandra Sarmiento/Jordi Clos


L’expresident de Sud-àfrica i símbol de la lluita contra l’apartheid ha rebut, de manera excepcional, una representació de la plantilla del FC Barcelona a la seu de la fundació que porta el seu nom, a Johannesburg.


Prop de complir 89 anys, el delicat estat de salut de Nelson Mandela gairebé no li permet oferir audiències. Amb motiu de la visita del FC Barcelona al seu país, però, ha fet una excepció i ha rebut una delegació de l’expedició blaugrana. Encapçalats pel directiu Albert Perrín i pel secretari tècnic Txiki Begiristain, Gio, Belletti, Thuram, Oleguer i Iniesta han pogut compartir uns minuts amb el primer president sud-africà escollit democràticament per sufragi universal.

Admirat per l’acord amb Unicef

web_mandela_03.jpgEn el seu discurs, Nelson Mandela ha elogiat les accions solidàries del FC Barcelona: “Vull agrair el suport de l’entitat cap a Unicef i l’assistència de la comitiva al sopar benèfic”. Els dirigents, tècnics i jugadors desplaçats a Sud-àfrica van acudir aquest dimarts a un sopar organitzat per la fundació Save the Children, que col•labora amb Unicef, en què es van recaptar fons per als infants del tercer món.

Foto de grup

web_mandela_02.jpgDesprés de la salutació de Mandela, Albert Perrín li ha agraït públicament la deferència de rebre el Barça i li ha exposat la voluntat del president del club, Joan Laporta, de reforçar el compromís de col•laboració amb Sud-àfrica. L’audiència, a què ha assistit com a amfitrió el president del Mamelodi Sundowns, ha acabat amb una foto de grup, per voluntat del mateix Nelson Mandela, trencant amb el que dictava el protocol.
Mandela dóna la benvinguda al Barça
Un premi Nobel de la Pau
Nelson Rolihlahla Mandela va ser el primer president de Sud-àfrica escollit democràticament per sufragi universal, el 1994. Anteriorment, la seva lluita des de la “no violència” contra l’apartheid li va valer, entre molts altres guardons, el Premi Nobel de la Pau, el 1993.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana