Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El gust pel bon futbol, a la Revista Barça


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

13.06.2007 13:26

El gust pel bon futbol, a la Revista Barça

www.fcbarcelona.cat


Els propers dies els socis del FC Barcelona rebran el número de juny de la Revista Barça, on s’analitza el gust pel bon futbol com a tret definidor de l’estil de joc del primer equip.


És gairebé un acte reflex. Quan el públic del Camp Nou parla de futbol, està parlant de joc ofensiu, de l’anar de cara a barraca, del gust per l’espectacle o de la voluntat de tenir la pilota, que no deixa de ser una manera elegant d’apel•lar a tenir la iniciativa en el joc. Aquests elements conformen les reflexions i les anàlisis del número 27 de la ‘Revista Barça’ que els socis del club rebran a casa aquest mes de juny.

L’opinió dels experts

Sota la bandera de “l’Estimem el futbol”, es parla del gust pel bon futbol que secularment ha identificat el FC Barcelona. Així, al reportatge “Un estil de joc patentat”, veus diverses reflexionen sobre l’estil Barça. Des de Boby Robson fins a Radomir Antic, el capità Xavi o l’exjugador Alan Simonsen en parlen obertament.

L’aposta pel joc d’atac

escanear0006.jpgA banda es fa una repassada històrica que explica la relació que el club ha mantingut de sempre amb el joc d’atac, i amb la firma del periodista Ramon Besa, també es proposa un recorregut inèdit per aquesta icona contemporània que simbolitza la voluntat de mimar la pilota i el futbol, que és la posició del ‘4’.

Entrevista amb Johan Cruyff

A l’entrevista del “Parlem amb”, Johan Cruyff s’explica. El pare del ‘Dream Team’ assegura que els títols no poden ser l’únic objectiu del Barça perquè el jugar bé sempre acaba sent una bona inversió. Cruyff analitza el paper de l’estadi a l’hora de pressionar els rivals i apunta com el caràcter de la gent del Barça té una traducció directa en l’estil de joc que s’exigeix a l’equip.

Altres continguts

El pòster a les pàgines centrals -amb una fotografia del Camp Nou en obres de l’any 1981-, i un gràfic amb els gols inoblidables de la història del club, completen els continguts que la ‘Revista Barça’ ha preparat per al seu número de juny.
El gust pel bon futbol, a la Revista Barça
Martí Filosia, a la secció “L’ex”
Martí Filosia és l’altre exjugador del primer equip que és protagonista. Al reportatge “L’atacant controvertit”, el davanter de Palafrugell parla obertament del debat que la seva presència provocava a la graderia.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana