Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El Camp Nou, amb la lluita contra el risc laboral


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

09.06.2007 20:35

El Camp Nou, amb la lluita contra el risc laboral

El derbi entre el Barça i l’Espanyol ha servit per donar a conèixer la nova campanya del Departament de Treball i Relacions Laborals contra els riscos laborals, en què el FC Barcelona hi col·labora.


Abans de l’inici del derbi, sobre la gespa del Camp Nou s’ha desplegat dues lones de la campanya ‘A la feina, cap risc’ del Departament de Treball i Relacions Laborals. D’aquesta manera, el FC Barcelona se suma a aquesta campanya institucional per la sensibilització i conscienciació per evitar els accidents laborals. A més, els videomarcadors de l’estadi han emès un espot publicitari.

Jornada de sensibilització

Durant tot el dia un estand situat al Boulevard del Camp Nou ha repartit 80.000 fulletons, 20.000 punts de llibre, 20.000 gorres i 8.000 claques. Aquest material promocional forma part també d’aquesta nova campanya promoguda pel Departament de Treball i Relacions Laborals. A més, tots els assistents a l’estadi han trobat en el seu seient un ventall-fulletó de la campanya ‘Els accidents no avisen. A la feina cap risc’.
El Camp Nou, amb la lluita contra el risc laboral


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana