Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Barça TV Online, tot un èxit durant el primer mes


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

07.06.2007 14:27

Barça TV Online, tot un èxit durant el primer mes

www.fcbarcelona.cat


Fa gairebé un mes, el club apostava per les noves tecnologies amb el llançament de Barça TV Online, un servei per als internautes blaugrana des d’on es pot seguir l’actualitat en format audiovisual gràcies als continguts generats per Barça TV.


Des de llavors, Barça TV Online ha tingut molt bona acceptació entre els internautes, ja que barcelonistes de tot el món s’han donat d’alta a aquest servei i s’han vist més de 30.000 vídeos de notícies, programes i sessions d’entrenaments. Precisament, destaca el fet que la gran majoria de subscripcions, el 75%, són de fora d’Espanya i representant els cinc continents. Actualment, Barça TV Online té subscriptors de 55 països diferents com per exemple, Ghana, Kuwait, Indonèsia o Nova Zelanda. El 40% dels subscriptors són socis del club i la gran majoria dels subscriptors totals es connecten a la versió anglesa.

Els partits, en directe

D’altra banda, també cal destacar la bona resposta dels internautes amb la transmissió de la divuitena edició de la Copa Catalunya que el nostre equip va disputar fa pocs dies contra el Nàstic de Logo_BarxaTV_Online1.jpgTarragona, en semifinals, i l’Espanyol a la final. Per primera vegada a la història de la web del club, Barça TV Online va continuar el seu procés d’expansió tecnològica i informativa i va oferir en rigorós directe la transmissió d’aquests partits. D’aquesta manera, tots els internautes barcelonistes de tot el món abonats a Barça TV Online van poder veure la consecució d’aquest títol en directe des dels seus ordinadors. Properament, Barça TV Online també oferirà la transmissió en directe d’alguns partits de la pretemporada d’estiu tot i que encara no està confirmat quins seran.

Barça TV Online va néixer el 8 de maig com un nou servei per als internautes blaugrana de tot el món des d’on seguir l’actualitat del club en format audiovisual gràcies als continguts generats per Barça TV. Aquesta nova plataforma, disponible en català, castellà i anglès, vol ser un referent dels continguts audiovisuals del nostre club per ajudar a optimitzar l’experiència de l’internauta barcelonista en la nova web i que facilita l’accés a la informació blaugrana en un format tant dinàmic com audiovisual.

Preus de subscripció

Barça TV Online és un servei exclusiu de subscripció amb els preus següents: 19,95 euros trimestrals o 49,95 euros anuals. Els socis i sòcies del club gaudeixen d’un 25% de descompte. Amb motiu del llançament recent, els socis i aficionats tenen la possibilitat de provar el servei gratuïtament si es donen d’alta abans del proper 30 de juny.
Barça TV Online, tot un èxit durant el primer mes
Varietat de continguts
Els continguts que ofereix Barça TV Online són molt variats gràcies a una àmplia graella de vídeos formada per resums de partits, entrenaments, partits històrics, seguiments de jugadors del futbol base, informació actualitzada de les seccions i programes específics com L’habitació dels miralls, Promeses, Contra qui juguem, entre d’altres. A més, des de fa poc, destaquen les transmissions en directe d’alguns partits del primer equip de futbol.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana