Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El Barça, contra els riscos laborals


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

07.06.2007 13:32

El Barça, contra els riscos laborals

Miriam Nadal


El FC Barcelona se suma a la campanya institucional 'A la feina, cap risc' del Departament de Treball, contra els riscos laborals, per fer arribar aquest missatge de sensibilització als aficionats que acudeixin al derbi.


El derbi entre el Barça i l’Espanyol de dissabte servirà perquè socis, aficionats i tot aquells que segueixin al partit coneguin la nova campanya de prevenció de riscos laborals del Departament de Treball i Relacions Laborals que porta el lema 'A la feina, cap risc'. Aquest matí s’ha presentat al Departament de Treball, l’acord de col•laboració entre la Generalitat i el Barça. D'aquesta manera, el club se suma a les noves accions comunicatives per a la sensibilització i conscienciació per evitar els accidents laborals.

Tot el dia al Camp Nou

risc2.jpgAixí, aquesta col•laboració permetrà que el Departament faci arribar el seu missatge social, a partir de les onze del matí i fins a la finalització del matx.

En concret, el Departament de Treball lliurarà tota mena de material informatiu i promocional (80.000 fulletons-ventalls, 20.000 punts de llibre, 20.000 gorres i 8.000 claques) als aficionats que passin per l’estand instal•lat per Treball al Boulevard de les instal•lacions del Camp Nou, molt a prop del Palau de Gel i de la Botiga del Barça.

Ventalls per a tothom

Els aficionats que presenciïn el partit al Camp Nou trobaran als seus seients un ventall-fulletó informatiu de la campanya ‘Els accidents no avisen. A la feina, cap risc’, promoguda pel Departament de Treball. A més, el Futbol Club Barcelona desplegarà dues lones de la campanya ‘A la feina, cap risc’ tot just abans de començar el partit, i emetrà l’espot publicitari ‘Els accidents no avisen’ als videomarcadors de l’estadi.Muntatge fotogràfic que mostra la disposició de les lonetes que hi haurà dissabte a l'Estadi.
Muntatge fotogràfic que mostra la disposició de les lonetes que hi haurà dissabte a l'Estadi.
Primera vegada
Salvador Alvárez, director general de Relacions Laborals, ha apuntat aquest matí en la presentació d'aquesta iniciativa, que és la primera experiència del Departament amb un club de futbol. De nou, el Barça és pioner en iniciatives d'interès social.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana