Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Tancat definitivament el procés electoral


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

06.06.2007 20:47

Tancat definitivament el procés electoral

www.fcbarcelona.cat


Aquest dimecres ha quedat tancat definitivament el procés electoral per a la presidència al FC Barcelona, amb el lliurament de la documentació al club per part de la Junta i la Mesa Electoral.


Aquest dimecres s’ha posat el punt i final al procés electoral per a la presidència del club. I és que fins ara no s’havia pogut tancar el procés a nivell formal, per bé que el passat 22 d’agost la candidatura del president Joan Laporta va ser proclamada guanyadora. Els Estatuts del club estipulen que la Mesa i la Junta Electoral no es poden dissoldre fins que no es resolen els recursos, peticions i impugnacions presentades a través de la via administrativa o federativa. És a dir, estatutàriament es tanca el procés electoral quan es resolen tots els recursos presentats davant la Junta Electoral, el Comitè d’Apel•lació de la Federació Catalana i, en darrera instància, davant del Tribunal Català de l’Esport.

El punt i final del procés electoral ha estat el lliurament de la documentació de tot el procés, que durant aquests temps ha estat custodiada pel òrgans electorals.

L’activitat de la Junta Electoral en aquests darrers mesos s’ha limitat a fer el seguiment dels recursos presentats als òrgans federatius i al Tribunal Català de l’Esport i vetllar per com es resolien.
Tancat definitivament el procés electoral


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana