Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Esport solidari a Tànger


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

31.05.2007 14:39

Esport solidari a Tànger

www.fcbarcelona.cat


La Fundació FC Barcelona ha celebrat amb èxit la primera edició de les Jornades d’Esport Solidari dirigides per l’exjugador blaugrana Julio Alberto, que van fer-se a Tànger (Marroc) del 24 al 27 de maig.


Aquesta iniciativa s’ha adreçat a les nenes i als nens de Beni Makada, un dels barris més desafavorits de Tànger i que compta amb una elevada i encara creixent densitat poblacional fruit de l’èxode rural, una manca de serveis socials i l'absència d’espais públics per a l’oci dels més joves.

Dos plans de treball

entrega_copes.jpgLes Jornades Esport Solidari de la Fundació es van desenvolupar en dos grups de treball específics. D’una banda, als matins es van dur a terme sessions de “formació de formadors” amb l’objectiu de preparar formadors i professors de les escoles públiques en la gestió de grups de nens/es i joves en l’àmbit d’activitats educatives i esportives de caràcter extraescolar.

A la tarda, en canvi, s’organitzaven activitats esportives i artístiques (dibuix i teatre) adreçades a 150 nens i nenes del barri, on els educadors van poder posar en pràctica els conceptes tractats en les sessions dels matins sota la supervisió de Julio Alberto. A més a més, durant les jornades es va prestar una especial atenció a la promoció dels valors de l’esport, la ciutadania i la igualtat de gènere.

Jornada de cloenda

Jornades_Tanger_x242x.jpgLes jornades es van tancar aquest diumenge dia 27 a la tarda amb una cursa atlètica, el lliurament dels trofeus per als guanyadors i els diplomes d’assistència a les Jornades per als formadors i als nens i nenes beneficiaris de les activitats.
Esport solidari a Tànger
Suport conjunt
Aquesta activitat va comptar amb el suport de la Wilaya i la Municipalitat de Tànger, les delegacions dels Ministeris de l’Educació Nacional i de la Salut del Marroc, la Fundació Zakoura-Educació, l’Associació Intelaka. L’acte d’inauguració va comptar també amb la presència de representants de la penya barcelonista Ibn Battouta de Tànger i la penya barcelonista de Tetuan.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana