Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


D’Holanda al Camp Nou sobre rodes


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

25.05.2007 17:40

D’Holanda al Camp Nou sobre rodes

Berta Brau


Els 8 ciclistes holandesos que participaven en la iniciativa solidària de la fundació de Johan Neeskens han arribat aquest matí a Barcelona. El segon entrenador del Barça els ha rebut a la seva arribada al Camp Nou.


El repte consistia en pedalar 1.650 quilòmetres en 9 dies per tal de recaptar fons per a les activitats solidàries de la Fundació Stichting de NEES 2007, que pertany a Neeskens i la seva dona, Marlis,. Aquesta iniciativa ha rebut el suport de la Fundació FC Barcelona; el vicepresident Alfons Godall i la directiva Clàudia Vives-Fierro també han donat la benvinguda als ciclistes amateurs.

Un final satisfactori

qm3d5843.jpg“Estem molt contents de com ha anat tot”, ha explicat el segon entrenador blaugrana. I és que a banda d’haver aconseguit el repte, han acumulat un total de 37.504 euros de recaptació, que aniran directament a la Fundació del tècnic. Aquest diners provenen majoritàriament de l'aportació de diversos espònsors, així com de col•laboracions particulars. “Tot ha sortit bé, hem anat seguint el recorregut i els ciclistes durant aquests dies”, relatava Neeskens, que s'ha congratulat del fet que "afortunadament han arribat tots bé".

“Jo he tingut molta sort”

Fent balanç sobre els objectius de la seva fundació, Neeskens s’ha referit a la sort que ha tingut al llarg de la seva vida: “He tingut molta sort perquè he tingut moltes facilitats per practicar esport però no tothom la té”. El segon entrenador ha comentat que ell vol fer tot el pugui per ajudar els nens que no tenen aquesta sort. Neeskens també ha agraït la col•laboració del Barça en aquesta iniciativa Ride for de Nees i ha reiterat que “el Barça és molt més que un club”.
D’Holanda al Camp Nou sobre rodes
La fundació de Neeskens
Johan Neeskens està des del 2001 al càrrec de la fundació benèfica Stichting de Nees. Aquesta organització treballa en benefici d’infants i joves amb necessitats d’atenció especial a causa de malalties o de discapacitats físiques o mentals.

Més informació: www.ridefordesnees.nl


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana