Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Reunió d’arquitectes al Camp Nou


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

25.05.2007 19:24

Reunió d’arquitectes al Camp Nou

www.fcbarcelona.cat


Representants dels deu estudis d’arquitectura triats per a la remodelació del Camp Nou han assitit aquest matí a una reunió de treball i, més tard, han fet una visita a l’estadi per obtenir detalls clau per elaborar els seus projectes.


Es tracta de la primera reunió de treball amb els arquitectes seleccionats. La intenció d’aquesta trobada ha estat posar en comú les especificacions tècniques del projecte i veure l’actual estat de les instal•lacions. Aquesta visita sobre el terreny ha tingut també un valor emocional i s’ha aconseguit que els arquitectes percebin el que senten els barcelonistes quan visiten el Camp Nou.

Els despatxos d’arquitectura que formen part d’aquesta sel•lecció i que han assitit a la trobada són:

Claus En Kaan Architecten (Holanda)
CRV Arquitectos (Sevilla)
Domingo – Ferre (Catalunya)
Ferrater – Serra/Vives/Cartagena – Arupsport (Catalunya)
Foster & Partners (Regne Unit)
Martínez Lapeña – Torres (Regne Unit)
Herzog & De Meuron (Suïssa)
MAP Arqchitects (Catalunya)
GMP International (Alemanya)
Sanaa (Japó)

qm3d5668.jpgAlbert Vicens, vicepresident primer, ha estat el representant de la junta directiva en aquesta trobada. Vicens no ha dubtat en confirmar que “es tracta d’un concurs on hi participen arquitectes de molt prestigi i el procés d’elecció del guanyador serà molt difícil”. El vicepresident primer ha recordat als arquitectes que el Camp Nou ha estat sempre “un símbol de la visió de futur i progrés de l’entitat” i que la remodelació de l’edifici ha de redundar en aquesta idea.

Igualtat d'oportunitats

El Futbol Club Barcelona vol garantir que tots els despatxos tindran les mateixes oportunitats de fer-se amb l’adjudicació. Per aquest motiu l’entitat està tenint cura al màxim els detalls del procés. Per exemple, tots els dubtes que els arquitectes tinguin a partir d’ara podran ser tramesos a través d’un correu electrònic. Per tal d’aconseguir que tothom gaudeixi de la mateixa informació, el Club es compromet a enviar les dades de les respostes a tots els participants.
Reunió d’arquitectes al Camp Nou
Dissabte, a la Llotja
Els deu representants dels diversos despatxos d'arquitectura que participen al concurs del nou Camp Nou podran seguir en directe el partit d'aquest dissabte contra el Getafe. El president Joan Laporta els rebrà abans del partit a la Llotja Presidencial.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana