Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Signat l’acord amb la Fundació Montserrat


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

16.05.2007 13:50

Signat l’acord amb la Fundació Montserrat

Marc Parramon


Aquest migdia s’ha signat a les oficines del club un conveni de col•laboració entre la Fundació del FC Barcelona i la Fundació Montserrat 2025. La durada inicial d’aquest acord és de dos anys, amb possibilitat de prorrogar-lo.


Joan Laporta, president del club; Lander Unzueta, director general de la Fundació FC Barcelona; i Josep Sinca, director general de la Fundació Abadia de Montserrat 2025, han rubricat aquest migdia aquest nou acord, que reforça l’interès social del Futbol Club Barcelona per les entitats emblemàtiques del país.

Comença l’activitat

DSC08250.JPGAquesta signatura suposa l’inici formal d’un treball conjunt que s’estendrà, inicialment, fins al maig del 2009. “Es tracta d’un conveni marc que obre les portes a fer moltes coses, ara hem de veure quins camins encetem”, ha comentat Josep Sinca. Aquesta activitat quedarà vehiculada a través d’unes comissions de treball, creades en una reunió mixta que es celebrarà properament.

Un conveni que fomenta els valors

El conveni preveu la realització conjunta de programes que impliquin el foment de l’educació en valors, del civisme, de l’esport com a element integrador a la societat i del joc net. Cal dir que durant els mesos anteriors a aquesta signatura ja s’han dut a terme alguna d’aquestes activitats. Sense anar més lluny, el passat mes de gener els alumnes de l’Escolania de Montserrat van visitar les instal•lacions del club i van compartir un dinar de germanor amb els joves de La Masia.

Per la seva banda, poques setmanes després, les promeses de l’esport blaugrana van pujar a la muntanya de Montserrat per conèixer les dependències del Santuari i disputar un partit de futbol amb els escolans.

Signat l’acord amb la Fundació Montserrat
Fites de la Fundació Montserrat 2025
La Fundació Montserrat té com a objectius mantenir, promocionar i fomentar els valors espirituals, socials, culturals i ecològics que promou el Monestir i el Santuari. Una de les fites més simbòliques que afronta aquesta entitat és la celebració, l’any 2025, del mil•lenari de la creació del Monestir de Santa Maria de Montserrat, fundat l’any 1025 per l’abat Oliba.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana