Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Nou Camp Nou: deu candidats per a la segona fase


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

10.05.2007 18:37

Nou Camp Nou: deu candidats per a la segona fase

www.fcbarcelona.cat


El Jurat del concurs per a projectar la remodelació del Camp Nou ha comunicat al FC Barcelona els noms dels deu arquitectes o estudis d’arquitectura que han estat escollits per a participar en la segona fase.


El Jurat està presidit pel vicepresident del FC Barcelona Albert Vicens, i en són membres el directiu del FC Barcelona, Joan Franquesa, el degà del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, Jordi Ludevid, i el gerent de l’Àrea d’Urbanisme i Infraestructures de l’Ajuntament de Barcelona, Ramon Massaguer. També en forma part la directora general del FC Barcelona, Anna Xicoy, en qualitat de secretària del Jurat.

Els escollits

El Jurat s’ha reunit aquest migdia a les oficines del FC Barcelona i ha decidit escollir els següents arquitectes o estudis d’arquitectura per a passar a la segona fase del concurs per a la remodelació del Camp Nou:

- Claus En Kaan Architecten, d’Holanda
- CRV Arquitectos, de Sevilla
- Domingo – Ferre, de Catalunya
- Ferrater – Serra / Vives / Cartagena – Arupsport, de Catalunya
- Foster + Partners, de la Gran Bretanya
- GMP International, d’Alemanya
- Herzog & De Meuron, de Suïssa
- MAP Architects, de Catalunya
- Martínez Lapeña – Torres, de Catalunya
- Sanaa, del Japó


Per a prendre la seva decisió, el Jurat ha tingut en compte els criteris i recomanacions aportades per la Comissió Tècnica del concurs.

QM3D7534.jpgEl Jurat ha volgut que en la segona fase del concurs hi accedís un conjunt divers i plural d’arquitectes internacionals i nacionals, amb garanties i solvència professional suficient per a fer front a l’encàrrec. L’objectiu és que a la segona fase hi hagi propostes realitzades des de punts de vista diferents i distints, que garanteixin la diversitat i la permeabilitat competitiva, i que siguin una mostra representativa de les actuals tendències arquitectòniques.

El Jurat vol destacar l’alta qualitat de totes les propostes analitzades i l’alt interès que el projecte de remodelació del Camp Nou ha suscitat entre els arquitectes de tot el món. Fins a un total de 79 projectes s’han presentat en aquesta primera fase.

El Jurat vol subratllar l’èxit del concurs obert pel FC Barcelona, una iniciativa pionera a nivell mundial.

Nou Camp Nou: deu candidats per a la segona fase


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana