Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Laporta, a la Universitat d’Stanford


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

06.05.2007 14:23

Laporta, a la Universitat d’Stanford

www.fcbarcelona.cat


Joan Laporta viatja aquest diumenge als Estats Units, on dimarts (00:30, hora catalana) oferirà la conferència “More than a Club in the World” a la prestigiosa Universitat d’Stanford.


El president del FC Barcelona es desplaçarà concretament a la localitat de Palo Alto, Califòrnia, on es troba aquesta universitat, considerada com una de les més prestigioses dels Estats Units i d’arreu del món. La Universitat d’Stanford és una universitat privada, i va ser fundada per Leland Stanford i la seva dona, Jane Stanford.

stanford_university.jpgLa reputació de la Universitat d’Stanford no ha deixat de créixer des que va obrir les seves portes l’any 1891 fins a l’actualitat. Només senyalar que durant aquest període, Standford ha comptat amb 27 guardonats amb el Premi Nobel entre els seus professors. Serà al Kissic Auditorium de la Universitat d’Stanford, on dilluns, a partir de les 16:30 hora americana (dimarts, 00:30 hora catalana), tindrà lloc la conferència “More than a Club in the world” (‘Més que un club al món’), a càrrec de Joan Laporta.

L’origen del ‘Més que un club’

Durant un període aproximat d’una hora i mitja, el president de la nostra entitat explicarà als assistents el significat del lema ‘Més que un club al món’, des dels seus orígens fins a l’actualitat. Així, Joan Laporta començarà la seva exposició amb un repàs d’alguns moments i personatges històrics claus del club directament relacionats amb l’origen del lema ‘Més que un club’, com és el cas de Narcís de Carreras, Joan Gamper, Josep Sunyol, així com el paper del FC Barcelona durant el franquisme, l’èxit del Barça de les Cinc Copes, i la figura de Johan Cruyff, entre d’altres.

El futbol en benefici de la societat

Seguidament procedirà a l’explicació del significat del ‘Més que un club’ des de tres propostes diferents que desglossarà per fer entendre tot allò que cadascuna d’aquestes implica: una proposta esportiva, una proposta econòmica i una proposta social. Finalment, Joan Laporta, a partir de la idea que el futbol s’ha convertit en l’esport més popular arreu del món, analitzarà diferents temes com el fet de com es pot fer servir això en benefici de la societat, així com la globalització d’aquest esport, el fenomen de les penyes, o l’augment del número de socis del club.
Foto: arxiu
Foto: arxiu
L’acord amb Unicef i la implicació de la Fundació
Sota el títol “Un club amb ànima: l’acord amb Unicef”, Joan Laporta explicarà a la conferència que oferirà a la Universitat d’Stanford l’important acord que el FC Barcelona té amb Unicef com a exemple del que significa ser ‘Més que un club’. També farà una exposició dels principals programes de la Fundació del FC Barcelona, tots ells de caire solidari i pensats amb la intenció d’estar a prop de les persones més necessitades. Un torn de preguntes tancarà la conferència.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana