Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Europa també guanya al Camp Nou


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

29.04.2007 19:59

Europa també guanya al Camp Nou

www.fcbarcelona.cat


El FC Barcelona s’ha afegit aquest diumenge a la celebració dels 50 anys de la Unió Europea que es compleixen aquest 2007. Una gran bandera de l’UE ha cobert la gespa de l’estadi abans del començament del partit.


Uns cinc minuts abans de l’inici del partit entre el Barça-Llevant hi hagut un acte per celebrar els 50 anys de la Unió Europea. Una bandera de l’UE de 25 metres de llarg per 17 d’ample ha cobert simbòlicament el terreny de joc del Camp Nou. La bandera de color blau i amb estels grocs l’han portada els alumnes de l’escola del FC Barcelona i ha recorregut el camp, des del gol sud al gol nord, mentre sonava l’himne d’Europa i el públic aplaudia la iniciativa.

Acte simbòlic

Aquest acte ha estat organitzat pel FC Barcelona, la Representació de la Comissió Europea i l’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona, el Patronat Català Pro Europa i el Consell Català del Moviment Europeu. D’aquesta manera, el club blaugrana ha volgut compartir amb els socis els 50 anys de la signatura del tractat de Roma, origen de l’actual Unió Europea.

Carpes al voltant de l’estadi

La celebració dels 50 anys de l’UE també ha servit per acostar la realitat i les institucions d’aquest organisme europeu als ciutadans. Per això s’han instal•lat dues carpes al voltant del camp on s’han distribuït més de 5.000 adhesius, postals i material d’animació amb els colors d’Europa.
Europa també guanya al Camp Nou
Eurodiputats a la llotja
Amb motiu d’aquest acte diferents membres de la Unió Europea han estat presents a la llotja de l’estadi per veure el Barça-Llevant. Entre ells, els eurodiputats Joan Bernat, Maria Badia i Raul Romeva. A més, hi havia Manel Camos, director de la Representació Europea a Barcelona; Joaquim M. Millan, vicepresident Consell Català del Moviment europeu; i  Maite Calvo, responsable de l’Oficina del Parlament europeu de Barcelona.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana