Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


La cara de la felicitat


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

27.04.2007 14:54

La cara de la felicitat

Marc Parramon/Sergi Nogueras


Leo Miyagata, el nen japonès de 6 anys que va plorar desconsoladament quan el Barça va perdre la final del Mundial de clubs, ha visitat el Camp Nou i ha pogut conèixer alguns dels seus ídols.


D esprés que plorès al Japó ara fa quatre mesos , ha creuat mig món per fer realitat un somni. Des de Tòquio fins a Barcelona, on aquest divendres ha visitat el Camp Nou i ha pogut veure de ben a prop i fotografiar-se amb els seus ídols. Gio, Xavi, Deco, Sylvinho i Edmílson han compartit uns minuts amb Leo Miyagata que no s’acabava de creure el que li estava passant. La seva cara de felicitat i admiració cada vegada que es trobava davant un futbolista blaugrana revelava una alegria completa.

El súmmum

qm3d2836.jpg Però el moment més emocionant i més desitjat per a Leo Miyagata ha estat quan ha pogut conèixer Ronaldinho. El crac brasiler ha compartit uns minuts amb el jove aficionat japonès i s’ha compromès ha donar-li la samarreta que es posi en el partit amb el Llevant d’aquest diumenge. Leo Miyagata, a més de cantar l’himne del Barça, li ha dit a Ronaldinho que volia aprendre a jugar com ell i el ‘10’ li ha contestat que el convida a venir el dia que vulgui a un entrenament. Quan s’han acomiadat, Leo Miyagata ha exclamat: ‘Força Barça!’.

Obsequis amb dedicatòria

qm3d2673.jpgEl FC Barcelona ha volgut premiar la fidelitat de Leo Miyagata amb una bossa plena d’obsequis entre els que hi havia les postals del jugadors. El jove aficionat ha aprofitat que tenia els seus ídols ben a prop perquè les signessin. Això si, i tenint en compte la excel·lent educació japonesa, Leo Miyagata ha respost a cada obsequi amb un sincer ‘gràcies’.
La cara de la felicitat

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Sense problemes d’horari
Tot i el llarg vol i les diferència horària entre Tòquio i Barcelona, Leo Miyagata no ha tingut gens de jet-lag. La seva emoció i excitació per poder veure de prop als seus ídols eren tan grans que la son ha passat a un segon pla.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana