Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Audi i la Fundació fan cursos d'educació viària


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

17.04.2007 16:45

Audi i la Fundació fan cursos d'educació viària

Més de 900 nens podran participar en les diferents activitats que l'Escola Infantil d'Educació Viària Attitudes ha organitzat, en col·laboració amb la Fundació FC Barcelona, al Camp Nou del 16 al 29 d'abril.


En torns de matí i tarda, diferents col•legis de primària i entitats de caràcter social de la ciutat, a més dels alumnes de l'Escola de Futbol Base del FC Barcelona, visitaran l'escola durant els dies laborables. Durant el cap de setmana, les instal•lacions quedaran obertes a tots aquells nens de 9 a 11 anys d'edat que prèviament s'inscriguin a la pròpia escola o a través del telèfon, 685 960 357.

Formar actituds vials positives

El plantejament educatiu de l'Escola Infantil d'Educació Viària Attitudes es centra més en l'adquisició i formació d'actituds vials positives per part dels nens que en l'aprenentatge de normes i senyals de trànsit. Mitjançant l'ús d'un innovador programa educatiu amè i divertit, un equip pedagògic impartirà sessions teòriques d'educació viària i es desenvoluparan tallers de dibuix i informàtica, a més de realitzar pràctiques a un original circuit de bicicletes i karts elèctrics que s'estrena a Barcelona.

1a Setmana Mundial per a la Seguretat Viària

RIMG0041.jpgL'esmentada estada coincideix, a més, amb la celebració de la Primera Setmana Mundial per a la Seguretat Viària promoguda per les Nacions Unides del 23 al 29 d'abril, per donar notorietat al problema dels accidents de trànsit i fomentar accions i campanyes per millorar la seguretat viària a nivell mundial.

Vuitena edició

Attitudes, la iniciativa creada per Audi per expressar el seu compromís amb la promoció de l'educació viària i la protecció del medi ambient, va posar en marxa l'any 2000 la seva Escola Infantil d'Educació Viària amb l'objectiu de contribuir a reduir els elevats índexs de sinistralitat vial en la població infantil, un dels principals grups de risc en l'àmbit del trànsit. En la seva vuitena edició, a més de Barcelona, l'Escola Attitudes també visitarà, entre d'altres, les ciutats d'Oviedo i Saragossa, havent visitat ja la ciutat de Valladolid.
Audi i la Fundació fan cursos d'educació viària
Cursos d’educació viària gratuïts
Escola Infantil d'Educació Viària Attitudes

Lloc: FC Barcelona - Camp Nou
Dates: De dilluns 16 al diumenge 29 d'abril
Horari: De 9'30h a 19'30h.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana