Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


“Els jugadors tenen cura del que transmeten”


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

16.04.2007 23:13

“Els jugadors tenen cura de la imatge que transmeten”

Joan Laporta ha explicat que els jugadors de futbol “tenen sentit de la responsabilitat i molta cura de la imatge que transmeten” tant dins com fora del camp. Pel president, els joves esportistes s’emmirallen en aquests futbolistes de primer nivell.


En un col·loqui sota el nom “Esport de base i esport d’alta competició”, Joan Laporta ha explicat que els esportistes de primer nivell saben que són la referència per a aquells joves que estan en QM3D6874.jpgcategories inferiors. El president blaugrana ha afirmat que els futbolistes “tenen sentit de la responsabilitat i molta cura de la imatge que transmeten”, ja que la prioritat màxima d’una estrella de l’esport és “fer gaudir i fer feliç molta gent i, sobretot, la gent jove, que s’emmiralla en ells”.

En la tertúlia, celebrada a l’Edifici Bonnemaison de Barcelona, també hi han participat el president de l’Espanyol, Daniel Sánchez Llibre; la seleccionadora espanyola de natació sincronitzada, Ana Tarrés; i l’exblaugrana Nacho Solozábal.

Responsabilitat per part de tothom

Tot i reconèixer que dins del camp “poden produir-se estirabots excepcionals” fruit de la passió del joc, Joan Laporta ha afirmat que tots els futbolistes apliquen de forma correcta “la seva funció dins del camp, així com fora, on el seu comportament és sempre exemplar”.

El sentit de la responsabilitat dels adults, clau perquè els nens i nenes l’assumeixin i l’imitin, va més enllà dels futbolistes. El president del FC Barcelona ha deixat clar que “tots som responsables, des QM3D6891.jpgde tècnics a directius, que es doni una imatge com cal del que és l’esport”. En aquest sentit, Joan Laporta ha recordat l’acció que va produir-se ara fa dos caps de setmana en un partit entre Barça i Espanyol , on l’equip blaugrana va deixar-se ficar un gol després d'anotar-ne un sense adonar-se que havien de tornar la pilota al rival.

Efecte Unicef

La xerrada, que ha girat al voltant de l’esport base i dels valors que s’han de transmetre als joves que el practiquen, ha servit també perquè Joan Laporta deixés constància de la importància que un club com el Barça hagi incorporat l'emblema de l'Unicef a la seva samarreta: “El fet que el Barça aporti diners i ajudi els nens, en un esport com el futbol que pertany a la indústria de l’entreteniment, permet transmetre una millor idea d’aquest esport arreu del món”.
“Els jugadors tenen cura de la imatge que transmeten”
Proposta del president
Quan el col·loqui s’apropava al seu final i l’ambient era ja més distès, el president del FC Barcelona ha ofert al de l’Espanyol, Daniel Sánchez Llibre, “asseure’ns a parlar i arribar a un acord” que afectaria les categories inferiors de totes dues entitats, semblant al que mantenen els blaugranes amb l’Athletic Club (on existeix un pacte de no-agressió entre els equips d’inferior edat). El president de l’Espanyol, enmig d’un clima barreja de sorpresa i expectació, ha respost que meditaria l’oferta.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana