Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


’Enganxa’t a l’esport', a les comarques de Lleida


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

16.04.2007 10:37

’Enganxa’t a l’esport', a les comarques de Lleida

Les comarques de Lleida acolliran el cicle de xerrades 'Enganxa’t a l’esport', organitzat per l’Agrupació Barça Veterans, del 16 al 19 d’abril.


El programa, protagonitzat per exjugadors de futbol del FC Barcelona, visitarà les localitats de Lleida, Mollerussa, Les Borges Blanques i Fraga. El cicle, que rep el suport del Consell Català de l’Esport, el Departament de Salut, els ajuntaments d’aquestes localitats, penyes blaugranes i consells esportius i comarcals, consisteix en diferents xerrades a escoles, instituts i clubs de futbol amb l’objectiu de fomentar la pràctica esportiva com a una eina útil per prevenir el consum de droga entre els joves. La coordinació del projecte a les comarques de Lleida ha anat a càrrec de l’Agrupació de Penyes de Lleida Sud.

Els protagonistes

Al llarg de quatre dies, exjugadors blaugrana com Julio Alberto Moreno, Xavier Sánchez Jara, Pere Mas o Josep Fusté parlaran de la importància de la pràctica esportiva per mantenir una vida sana, de la seva experiència en el món del futbol i després de la seva carrera professional a un bon nombre d’alumnes i integrants de clubs esportius.

Cada jornada culminarà amb una taula rodona oberta al públic en general on es reuniran exjugadors del FC Barcelona i tècnics especialistes en drogodependència per donar resposta a les preguntes i inquietuds dels assistents:

Lleida – 16 d’abril
21.00 a la Penya Barça Ciutat de Lleida (Segrià, 4)

Mollerussa – 17 d’abril
21.00 al Centre Cultural (Ferran Puig, 15)

Les Borges Blanques – 18 d’abril
20.30 a la Casa de Cultura (Pg. Del Terrall, s/n)

Fraga – 19 d’abril
20.30 a l’Hotel Casanova (Av. Aragó, 80)
’Enganxa’t a l’esport', a les comarques de Lleida
Les quatre edicions anteriors
Aquesta serà la cinquena sèrie de xerrades de l'’Enganxa’t a l’esport' de l’Agrupació Barça Veterans. La primera va ser Osona, on es van fer xerrades amb l’assistència de més de 1.500 persones i 11 escoles participants de Taradell, Vic i Manlleu. L’Agrupació, en col•laboració amb la Fundació FC Barcelona, van posar en marxa l’Enganxa’t a l’esport el 2006 per contribuir a la prevenció del consum de droga.

Des de principis d’any, el programa ha visitat les comarques del Tarragonès, el Baix Empordà i el Maresme. Està previst que al llarg del mes de maig, els exjugadors del FC Barcelona tornin a portar aquest projecte a les comarques de Lleida. En aquest cas l'’Enganxa’t a l’esport' estarà a les localitats de Tàrrega, Seròs, Cervera, Binèfar i Ascó.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana