CatalÓ

Salta el menu

Men˙ d┤idiomes


InterŔs internacional pel nou Camp Nou


Torna a l┤inici de la plana

Contingut

Enllaš al contingut associat

Club

11.04.2007 19:13

Ampli interŔs internacional pel nou Camp Nou

La primera fase del concurs internacional dĺidees per a la remodelaciˇ i modernitzaciˇ del Camp Nou ha finalitzat amb un total de 78 peticions formals per participar-hi, dos teršos de les quals provenen de fora de l'Estat espanyol.


La valoraciˇ d’aquesta primera fase del concurs Ús molt satisfact˛ria, ja que s’han rebut peticions d’una bona representaciˇ dels arquitectes de mÓxim prestigi internacional.

La primera fase d’aquest concurs ha tingut per objecte facilitar, publicitar i fomentar una participaciˇ que contribueixi a assolir els objectius finals d’aquest concurs, permetent una millor selecciˇ d’equips entre els que hagin mostrat el seu interŔs a participar.

L'origen de les propostes

El 66% de les propostes rebudes provenen d’arquitectes o estudis d’arquitectura d’Ómbit internacional, de pa´sos tan diversos com Alemanya, Argentina, AustrÓlia, └ustria, BŔlgica, Brasil, Dinamarca, Estats Units, Egipte, Equador, FinlÓndia, Franša, Holanda, ItÓlia, Japˇ, MŔxic, Portugal, Regne Unit, Su´ssa o Turquia. L’altra gran dada significativa Ús que el 25% de les sol•licituds sˇn d’arquitectes o estudis amb seu a Catalunya.

Per completar aquesta primera fase del concurs, el jurat seleccionarÓ un mÝnim de 5 i un mÓxim de 10 participants que passaran a una segona fase, restringida, on els seleccionats han d’elaborar una proposta a nivell d’avantprojecte.

Finalment es realitzarÓ la fase d’adjudicaciˇ en quŔ, desprÚs de ser valorades les propostes presentades pels arquitectes convidats a fer-ho, el FC Barcelona, a proposta del Jurat, adjudicarÓ a l’arquitecte i al projecte guanyador del concurs, la direcciˇ de l’obra de modernitzaciˇ i remodelaciˇ del Camp Nou, i premiarÓ els arquitectes finalistes, en la forma determinada per la normativa reguladora del concurs.

Clica aquÝ per ampliar la informaciˇ d'aquest concurs.
Ampli interŔs internacional pel nou Camp Nou
La composiciˇ del jurat
El Jurat d’aquest concurs internacional estarÓ format per quatre persones, de les quals dues seran representants del FC Barcelona, una representant de l’Ajuntament de Barcelona i una representant del Col•legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC).


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barša


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pÓgina web Ús l┤˙nica oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l┤inici del contingut d┤aquesta plana
Torna a l┤inici de la plana