Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Manacor, seu de la VI Trobada d’exjugadors


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

04.04.2007 18:50

Manacor serà la seu de la VI Trobada d’exjugadors del FC Barcelona

La localitat mallorquina de Manacor serà la seu de la VI Trobada d’Exjugadors del FC Barcelona, que tindrà lloc els dies 4, 5 i 6 de maig.


Aquest esdeveniment, organitzat per l’Agrupació Barça Veterans i l’Ajuntament de Manacor i que es va celebrar per primera vegada a Taradell el 2002, té l’objectiu de reunir tots aquells que han jugat a qualsevol de les categories de futbol del FC Barcelona.

Nadal, promotor

La idea d’organitzar aquest esdeveniment a Manacor va sorgir durant l’última trobada a Palafrugell, en què un dels assistents, l’exjugador i manacorí Miquel Àngel Nadal, va proposar de fer la següent trobada a les Balears. Tot i les dificultats logístiques que suposa haver de mobilitzar tots els exjugadors a Mallorca, l’organització ha fet un gran esforç perquè el màxim nombre possible d’exjugadors pugui acudir a la seva cita anual.

A banda dels partits entre veterans del FC Barcelona, el plat fort de la VI Trobada d’Exjugadors serà el partit que disputarà l’equip de l’Agrupació amb els veterans del Manacor, a l’estadi municipal de Na Capellera.

Reconeixement als jugadors illencs

Està previst que al llarg de la VI Trobada es faci un reconeixement a tots els exjugadors del FC Barcelona de les Illes Balears. Les anteriors Trobades d’Exjugadors es van fer a Taradell (2002), l’Escala (2003), Deltebre (2004), Linyola (2005) i Palafrugell (2006).
Narcís Martí Filosia i Miquel Àngel Nadal, durant la V Trobada d’Exjugadors del FC Barcelona a Palafrugell. Foto: David Cuella.
Narcís Martí Filosia i Miquel Àngel Nadal, durant la V Trobada d’Exjugadors del FC Barcelona a Palafrugell. Foto: David Cuella.
Recerca d'exjugadors
L’Agrupació ja s’ha posat en contacte amb un bon nombre d’exjugadors del FC Barcelona per informar-los d’aquest esdeveniment. Tots aquells exjugadors que no hagin rebut la informació de la Trobada i que hi vulguin assistir o necessitin més informació es poden posar en contacte amb l’ABV, a través del telèfon 934963639 o del correu electrònic: info@veteransfcbarcelona.com.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana