Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El FC Barcelona, també a YouTube


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

04.04.2007 11:38

El FC Barcelona llança a través de YouTube el seu propi canal

Des d’aquesta setmana el Barça compta amb el seu propi canal de futbol a YouTube, la plataforma líder de vídeos per Internet i el principal lloc a la web per a veure i compartir vídeos originals a nivell mundial.


Aquest nou canal permetrà a la comunitat de YouTube visionar i compartir videoclips i inclourà una selecció de continguts que ofereix Barça TV, tant a nivell informatiu com de programes propis.

Amb aquest llançament, el FC Barcelona es converteix en el primer club de la Lliga espanyola amb canal propi a YouTube, una plataforma extraordinària per difondre el posicionament del Barça com a “més que un club” al món.

Per a Marc Ingla, vicepresident del club responsable de Media, “aquest acord amb Youtube significa afegir un nou mitjà de distribució de continguts Barça arreu del món per al nostres aficionats. També és una demostració que el Barça continua innovant a la vegada que intenta seguir les noves tendències en mitjans de comunicació i xarxes socials. En aquest sentit, YouTube ens ajudarà a ser més efectius a fer arribar el missatge i continguts del Barça a l’audiència i als aficionats barcelonistes més joves, ja que aquests cada cop estan més connectats a Internet”.

Recordem que la versió internacional del canal de televisió oficial del club que es va posar en marxa a principis de 2006 ja es pot veure a més d’un centenar de països de tot el món. Es tracta d’una versió adaptada al mercat internacional que consta d’una programació de 6 hores setmanals, de les quals s’envia una versió doblada a l’anglès i una d’original perquè es pugui traduir a qualsevol llengua. A part de la versió internacional del canal, el club llançarà en breu un servei des del qual es podran veure els vídeos i els programes de Barça TV via Internet.

Fes clic aquí per accedir al canal del FC Barcelona a YouTube

El FC Barcelona llança a través de YouTube el seu propi canal

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash PlayerComparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana