Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Una visita molt especial


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

03.04.2007 09:16

Visita dels nens de l’Associació Catalana de la Síndrome X Fràgil

Un nombrós grup de nens i nenes de l’Associació Catalana de la Síndrome X Fràgil assistiran aquest dimecres al Miniestadi a veure l’entrenament del primer equip de futbol, que començarà a les 11 hores.


Aquesta síndrome, d’origen genètic i lligada al cromosoma X, és la causa més comuna de retard mental hereditari. La discapacitat intel•lectual que provoca en cap cas incapacita per dur una vida normalitzada, una vida que aquests nois i noies gaudeixen amb molta intensitat. Gràcies a la seva gran memòria visual, tots coneixen molt i molt bé cadascun dels jugadors. Una visita al primer equip del FC Barcelona és, com per a qualsevol aficionat barcelonista, una gran oportunitat per demostrar-ho i fer realitat un somni.

Fins ara, la Síndrome de la X Fràgil és una disfunció massa desconeguda socialment, tot i que afecta un de cada 2.500 homes i una de cada 4.000 dones. Justament per difondre aquesta síndrome, tot millorant l’atenció i la recerca mèdica, les famílies van crear fa més de 10 anys l’associació catalana. El mateix han fet a la resta de comunitats autònomes espanyoles, com també n’hi ha a la resta d’Europa i a tota Amèrica.
Una imatge de l'últim entrenament de portes obertes.
Una imatge de l'últim entrenament de portes obertes.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana