Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El primer congrés de veterans, al Camp Nou


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

23.03.2007 17:32

El primer congrés de veterans, al Camp Nou

Les instal·lacions del FC Barcelona seran l’escenari, a partir d’aquest dissabte, del primer congrés de l’EFPA, una federació formada per exfutbolistes. Es preveu la participació d’uns 200 veterans


L’EFPA (European Former Football Players Associations) celebrarà aquest cap de setmana el seu primer congrés. I l’escenari escollit ha estat el Camp Nou. A les instal•lacions del club començaran a arribar els prop de 200 participants d’aquestes jornades, que s’iniciaran a partir de dissabte al matí. Cal destacar la participació d’exjugadors com Pep Guardiola, Víctor Muñoz, Toño de la Cruz o Carles Rexach.

El congrés començarà amb l’acte inaugural, on hi participaran el Secretari d’Estat per a l’Esport Jaimer Lissavetzky; el president del Barça Joan Laporta; el president de l’EFPA Ramon Alfonseda; i el membre de la UEFA Paulo Sousa, ja que el president Michel Platini no ha pogut assistir per compromisos amb la UEFA. Després d’aquesta presentació i d’una breu explicació de què és l’EFPA per part d’Alfonseda, s’iniciarà la ronda de conferències i taules rodones.

Dos blocs

El primer bloc, que es desenvoluparà durant el matí girarà entorn ‘El futbol com a eina d’integració social’. L’encarregat de moderar totes les activitats del matí serà el periodista Pedro Ruiz, molt vinculat a l’Agrupació Barça Veterans. Pel que fa a la tarda, el també periodista Moisés Rodríguez serà el presentador del bloc que porta el títol ‘L’exjugador: adaptar-se a la seva nova vida després del futbol professional i com a entrenador’.
El primer congrés de veterans, al Camp Nou
Els nens, protagonistes diumenge
Per diumenge hi ha preparada una activitat on els nens seran els protagonistes. Al voltant de mil nens, d’entre 8 i 12 anys, amb riscos tots ells d’exclusió social, realitzaran activitats relacionades amb el futbol al llarg de tot el dia. Tots aquests nens pertanyen al programa “Apadrina un nen”, de la Fundació Catalana de Futbol, que consisteix en que gent anònima ajudin els més petits econòmicament perquè aprenguin a jugar a futbol.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana