El Barça Regal B manté el liderat, tot i perdre (72-77)

Bàsquet B

30.10.2011 19:19

L’Ourense remonta 15 punts de desavantatge per fer sumar la primera derrota del segon equip de bàsquet en quatre jornades de LEB-Plata. Tot i perdre, els blaugranes es mantenen en el primer lloc de la classificació.

FC BARCELONA REGAL B, 72
AGUAS DE SOUSAS OURENSE, 77

FC Barcelona Regal B (17+24+16+25):
Pérez (9), Eriksson (16), Creus (-), Mbaye (15), Zhigulin (3) – cinc inicial – Marzo (2), Costa (-), García (11), Gómez (6), Riu (10)

Aguas de Sousas Ourense (16+12+24+25): Fernández (15), Webster (11), Koffi (8), Movilla (7), Topper (10) – cinc inicial – Cardenas (7), Ruiz (-), Guillandeaux (8), Vincens (9), Pantín (2)

Àrbitres: Muñoz i Mas
En la quarta jornada de Lliga Adecco LEB-Plata, el Barça Regal B perd la imbatibilitat, però continua líder en la classificació, empatat amb Aguas de Sousa Ourense, CB Prat Joventut i Autenerche Maquinaria Araba (3-1).

Els blaugranes han dominat tota la primera meitat amb un joc molt treballat en atac, però al final els d’Ourense han jugat més reforçats i han aconseguit girar el resultat.

Primera part sota control

L’inici del partit ha destacat per la força de la defensa dels de Domínguez que han dominat tot el primer quart. Els blaugranes han trobat les primeres opcions en els triples, o tirs lliures, ja que acostar-se a la cistella ha semblat impossible. Els gallecs han mantingut una petita distancia fins que Ivan García ha capgirat el marcador aconseguint tancar el primer quart amb 17-16.

L’aventatge ha crescut al segon quart, amb un clar domini dels blaugranes, amb jugades de velocitat i aprofitant els rebots. El Barça Regal B ha aconseguit una renda de 15 punts de diferència. Mbaye s’ha apropat a cistella en jugades de ràpides de contrataac amb la defensa de l’Ourense desmontada. Eriksson i Iván garcía han ajudat a obrir l’escletxa amb dos triples molt lluitats. Els de Borja Comenge han marxat al vestuari amb un còmode 41-28.

De més a menys

Però l’Ourense ha tornat del descans més agressiu i amb la defensa reconfortada. Els gallecs s’han acostat als blaugranes que han necessitat més punteria. Iván García s’ha assegut per unes molèsties a la cama, però ha tornat més tard sense problemes. Els visitants han agafat confiança al final del tercer temps i deixant un resultat que els donava esperances (57-52).

A menys de set minuts d’acabar el partit, els de Domínguez han empatat el partit (59-59) fins que finalment han avançat al Barça que no s’ha pogut recuperar. Creus ha lluitat per recuperar la pilota, però s’han errat molts tirs. Un triple de Josep Pérez ha obert una petita escletxa d'esperança a falta de 30 segons pel final. També ho ha provat Marcus Eriksson, amb un altre llançament des dels 6.75. Però ja faltava massa poc temps i l’Ourense ha trencat la imbatibilitat blaugrana (72-77).

Comenge reconeix el bon joc del rival

L’entrenador del filial, Borja Comenge, ha reconegut el domini dels gallecs i el mèrit de la seva victòria. A la primera meitat han dominat el partit però amb algunes debilitats: “Hem fallat alguna cistella potser una mica fàcil o que normalment les fiquem. La segona part ha sigut plenament per ells, ha sigut una victòria justa”.