Un tercer quart demolidor en contra del Barça (106-84)

Bàsquet formatiu - Barça B

06.11.2010 22:47

El segon equip del Regal Barça ha caigut a Oviedo. Tot i que ha estat un partit complicat, els blaugranes no han perdut la cara al matx, però en el tercer període els locals l’han trencat.

Javier Román, amb 31 punts i nou rebots, ha estat el gran botxí del Regal Barça B. Els nois del filial de bàsquet han sumat la tercera derrota de la Lliga LEB-Plata, la primera fora de casa on, fins avui, curiosament havien guanyat els dos enfrontaments anteriors.

Els blaugranes visitaven la pista del Feve Oviedo, un equip amb talent i que esperava el Regal Barça B després d’una derrota contra el Guadalajara.

Els asturians han dut el control del partit, però sempre de manera ajustada per joc i marcador. Amb un 53-43 s’ha arribat al descans.

A la represa, però, ha començat un nou partit. La diferència en el nombre de faltes xiulades ha obligat la banqueta blaugrana a protestar i a Comenge li han ensenyat una tècnica.

L’equip no ha sabut superar aquest mal moment. A més, Román ho ha brodat per part de l’Oviedo. Un parcial de 35-14 durant aquest quart ha trencat definitivament el matx.

En els darrers minuts, els blaugranes han provat de maquillar la diferència i l’han deixada en 106-84.

“Aprendre a guanyar”

Per a l’entrenador blaugrana, Borja Comenge, l’equip ha “d'aprendre a guanyar”. “Els partits se’ns fan llargs contra bons equips. Ja ho vam veure la setmana passada contra el Mallorca i avui ha tornat a passar”, ha explicat el tècnic del Regal Barça B que, tot i això, valora l’esforç dels seus jugadors per no haver abaixat els braços: “No hem desaparegut del partit. Això ha estat molt important, perquè és una cosa que pot passar quan es perd fora de casa".

A títol individual, els 26 punts d’Iván García han estat una de les notes positives en blaugrana, com també ho ha estat el bon partit d’Àngel Aparicio amb el filial i la defensa de Papa Abdoulaye Mbaye, per citar altres casos concrets.