Un partit entre iguals

Bàsquet formatiu - Barça B

21.01.2011 10:30

Regal Barça B-Guadalajara: un partit entre iguals

El Regal Barça B rep aquesta nit el CB Rayet Guadalajara (21h). L'equip manxec, penúltim, arriba al Palau després d'una jornada de descans. El Barça busca la setena victòria de la temporada, la segona del 2011.

El partit d'aquesta nit al Palau promet emoció. S'enfronten a l'Adecco Plata dos equips que volen sortir de la zona baixa de la taula, Regal Barça B i CB Guadalajara. Tots dos conjunts busquen sumar una victòria més, per al Regal seria la setena i per el Guadalajara la sisena.

Si fem cas al resultat de la primera volta (72-78), els blaugranes parteixen amb un mínim avantatge. El Guadalajara arriba amb les piles carregades després del descans de la jornada anterior, i una derrota molt ajustada a la jornada 16 contra el Plasència Extremadura (71-73).

D'altra banda, el filial del Regal buscarà la segona victòria local en la segona volta. Els de Borja Comenge afronten aquest partit amb optimisme. El conjunt necessita mantenir les piles posades durant els 40 minuts i que el desgast físic no els superi.

Les baixes blaugranes continuen sent un dels grans llasts de l'equip. El Regal B trobarà a faltar a Juanma Ruiz, Papa Abdoulaye i Ivan Garcia, sobretot a aquest últim, ja que va ser el màxim anotador en l'anada de Guadalajara, amb 30 punts. L'afició blaugrana espera el debut local de la nova incorporació de l'equip, Souleiman Drame.