Jornada reduïda

Bàsquet formatiu

19.01.2011 18:10

Amb els ajornaments dels partits dels cadets i dels júniors, per les convocatòries amb les seleccions catalanes, la jornada només va comptar amb els infantils en joc i aquests no van decebre.

Els dos equips més petits del planter blaugrana van ser els únics que van jugar. Van estrenar-se a la segona fase del Campionat de Catalunya amb dues victòries que van fer palès el treball desenvolupat. Així el Regal Barça A va superar al Calella a domicili per 30-104. Els de Núria Montolío inauguren aquesta segona fase amb la primera victòria.

També van debutar amb triomf els d’Òscar Orellana. Victòria a casa davant del Súria (95-25).

El filial perd a Extremadura

També recordem la derrota del Regal Barça B a Plasència. Els de Borja Comenge van arrencar molt bé, però al segon quart el físic local va capgirar la tendència, moment en què també el tècnic blaugrana va ser desqualificat per doble tècnica. Tot i que el partit va ser igualat a la segona part la renda de punts va afavorir els extremenys que van assegurar el triomf per 51-62.

La nota positiva va ser el debut de la darrera incorporació, la de Souliman Drame, fitxatge per un mes per compensar les moltes absències per lesió.

El Regal Barça B queda novè amb sis victòries i 10 derrotes. El pròxim partit es juga a casa, al Palau. Serà divendres, a les 21 h, contra el Guadalajara, penúltim classificat.