Derrota a Plasència (61-52)

Bàsquet formatiu - Barça B

15.01.2011 21:48

El filial de bàsquet ha caigut a Càceres contra el Plasència Extremadura. El partit ha arrencat bé, però els locals han sabut capgirar la dinàmica i imposar més el joc físic.

Ha estat la desena derrota del Regal Barça B a la LEB-Plata. Tot i caure contra el Plasència Extremadura, s’ha de veure l’evolució d’un equip que intenta aixecar el cap després de tots els cops que ha rebut durant la temporada en forma de jugadors lesionats. Així, perdre per nou punts contra els extremenys a casa seva és un resultat millorat respecte dels 18 amb què van caure al Palau en la segona jornada de Lliga. També cal comptar amb el debut de Souliman Drame que ha jugat durant vuit minuts.

El partit ha començat força bé. Els de Borja Comenge han tancat un primer quart prometedor (15-21). Però el Plasència Extremadura ha forçat més la màquina. Gràcies a Guilherme Gitterer (18 punts i 7 rebots), els locals han apujat el nivell físic. I aquí és quan Comenge ha indicat als àrbitres la seva disconformitat per algunes accions. Mentre parlava amb un col·legiat, l’altre ha topat amb el braç del tècnic blaugrana, i la situació d’incomoditat ha acabat amb una tècnica per a Borja Comenge. Davant de la situació inesperada, l’entrenador del Barça ha preguntat el perquè de l’amonestació i ha vist la segona tècnica i, per tant, l'han desqualificat.

Això ha passat a punt d’arribar al descans. El Plasència ha pogut controlar el quart amb molta tranquil·litat i agafar les regnes del joc.

Tant que a la represa el partit s’ha mogut amb molta igualtat (13-8 del tercer quart i 9-16 del quart), però el conjunt local ja havia encarat el triomf final (61-52).