Navarro, Sada, Lorbek i Perovic perden la imbatibilitat

06.09.2011 06:26

Espanya, Eslovènia i Sèrbia han tancat la primera fase de l’Eurobàsquet amb la seva primera derrota. Els d’Scariolo han caigut contra Turquia. Al darrer quart només han fet dos punts. Eslovènia i Sèrbia han perdut 'in extremis'.

Huertas guanya Uruguai
Brasil ha sumat el tercer triomf al preolímpic FIBA Amèriques contra Uruguai. Marcelinho Huertas ha fet nou punts i sis assistències en el triomf per 93-66 de la canarinha.

Malgrat dominar prou bé una combativa Turquia, el parcial de 2-16 al darrer període ha estat letal. Els turcs han aturat el joc interior d’Espanya, que no ha comptat amb Pau Gasol, amb un esquinç al turmell. Un bàsquet de Felipe Reyes a falta de dos minuts per a la conclusió del partit ha estat l’única aportació ofensiva d’Espanya, que ha arribat a guanyar de 10 punts. Al final 57-65.

Juan Carlos Navarro, amb nou punts i tres assistències, i Víctor Sada amb un rebot i una assistència, no han pogut fer gaire cosa més, com la resta de l’equip.

Tot i la derrota Espanya acaba com a líder del grup A. La pròxima cita ja és de segona fase i serà dimecres contra Alemanya.

Lorbek ha tingut la cistella guanyadora

En un partit més obert entre Eslovènia i Rússia els balcànics han tingut la pilota per guanyar el partit. Ha estat Erazem Lorbek (14 punts, cinc rebots i cinc assistències) el responsable del darrer llançament. I l’ha fallat. 64-65. Aquesta també és la primera derrota d’Eslovènia que acaba amb 4-1 i deixa el lideratge del grup D a Rússia (5-0). Els eslovens juguen contra Grècia el primer partit de la segona fase.

Sèrbia, a la pròrroga

Kosta Perovic i Sèrbia han arribat a la pròrroga contra França en el darrer partit de la primera fase. Per un ajustat 96-97, Sèrbia ha perdut el seu primer partit i passa segona de grup a la següent fase. El pivot blaugrana ha fet quatre punts i cinc rebots. Els serbis s'enfrontaran a Lituània dimecres.

Temporada 11-12