Lorbek i Eslovènia superen Geòrgia

03.09.2011 20:06

Erazem Lorbek ha anotat 12 punts dels 87 amb què la selecció eslovena s’ha imposat a Geòrgia. Al final, 87-75 en el marcador, amb un bon paper del blaugrana.

Brasil perd la imbatibilitat contra la República Dominicana
Al Campionat FIBA Amèrica la Brasil de Marcelinho Huertas va ensopegar contra la República Dominicana, perdent la imbatibilitat del grup A i deixant líder en solitari els dominicans que sumen un 3-1. La canarinha –amb un balanç de 2-1– va perdre per 74-79 i el base blaugrana, que va jugar 38 minuts, va acabar amb 16 punts i cinc assistències. Tiago Splitter (16 punts i 10 rebots) i Marcus Vinicius (18 punts) van ser altres dels destacats tot i la derrota brasilera. El pròxim partit de Brasil és aquesta nit contra Cuba, la cuer del grup amb 0-3.

Semblava que Eslovènia superaria còmodament Geòrgia en el partit que enfrontava les dues seleccions aquesta tarda. Contra pronòstic, però, els georgians s’han endut el primer quart de partit amb un avantatge de deu punts (15-25). En el segon quart, els eslovens han aconseguit empatar el partit, i amb un 40-40 en el marcador s’ha anat al descans.

L’Eslovènia de Lorbek s’imposa

A la represa, els eslovens s’han acabat avançant per un punt (59-58), avantatge amb què s’ha arribat al darrer quart, quan Eslovènia ha fet un parcial de 28 punts que li ha donat una victòria més àmplia.

El resultat final ha estat de 87 a 75 , amb sis rebots i 12 punts de Lorbek. El jugador del Barça Regal ha estat el quart màxim anotador del seu equip, que ha sumat la tercera victòria a l’Eurobàsquet.

Temporada 11-12