Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


“El Barça és un club model a Europa”


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

30.08.2011 14:10

De La Fuente: “El Barça és un club model a Europa”

Carles Cascante


Va ser jugador blaugrana durant 10 temporades i fins i tot va dur el braçal de capità. Després de quatre exercicis jugant la LEGA, De la Fuente torna a casa, encara que sigui per no perdre la forma mentre no troba equip.La il·lusió de tornar a ser al seu club de tota la vida no li pren ningú. De la Fuente ens explica quines són les sensacions d’aquest retorn temporal, com va ser la seva experiència italiana i com es veu el Barça de bàsquet i el club en general lluny de Barcelona.

Com se sent en aquest retorn al Palau?

“La veritat és que molt content. És molt especial tornar al Palau. Va ser casa meva durant 10 temporades. Estic molt agraït a Joan Creus i a Xavi Pascual. M’estan fent sentir molt bé.”

Com ha anat l’experiència de jugar a Itàlia?

“Han estat quatre anys. Una experiència diferent però m’ha agradat. He tingut l’oportunitat de jugar una altra Lliga amb un bàsquet molt diferent.”

Ha pogut seguir les evolucions del Barça Regal darrerament?

“Sí, la veritat és que en els darrers anys els he vist molt bé. S’ha fet un gran treball durant anys. Hi ha hagut una continuïtat en aquest treball. Durant molts mesos el Barça ha estat una referència a Europa.”

I com es veu el Barça lluny de Barcelona?

“És un club model. És una referència a tota Europa. Molta gent em preguntava com era possible que les seccions de futbol, d’hanbol, futbol sala...també guanyessi...la veritat és que s’està fent un treball molt gran. És una mica un model per a tota Europa.”

Notícies Bàsquet

Temporada 11-12

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana