Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Acord amb el CB Santfeliuenc


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

16.08.2011 11:16

Acord amb el CB Santfeliuenc

www.fcbarcelona.cat


El FC Barcelona ha signat un acord de col·laboració amb el Club Bàsquet Santfeliuenc per incorporar el bàsquet femení al Club, complint, així, una promesa electoral de la Junta Directiva.


Acord amb el CB Santfeliuenc

Satisfacció de la Junta
Mitjançant aquest acord, les dues parts han unit els seus esforços per aconseguir que la gran família barcelonista pugui gaudir d’un esport tan popular i amb una important repercussió en el teixit social del nostre país com és el bàsquet, tal com es desprenia de la voluntat popular recollida per l’actual Junta Directiva en el seu projecte de Club.

La Junta Directiva del FC Barcelona vol expressar la seva satisfacció per l’acord a què  ha arribat amb el Club Bàsquet Santfeliuenc, que li permet dur a terme un dels reptes marcats en els acords electorals, que és el de promoure i posar a disposició del bàsquet femení tot l’ampli ventall de coneixements de què la secció de bàsquet del nostre club disposa.
A partir de la temporada 2011/12, els fins ara equips del club del Llobregat passaran a tenir la denominació federativa de Barça CBS.

Aposta per l’esport femení i de formació

El FC Barcelona posarà a disposició del Santfeliuenc la ferma voluntat de promoure i activar al màxim el foment del bàsquet femení en general, i treballarà activament en la millora tècnica dels seus equips aportant els seus coneixements tècnics i de gestió, així com d’imatge i promoció. Aquest acord suposa una clara aposta del FC Barcelona per l’esport femení i de formació, que permetrà, a més, potenciar el paper de la dona esportista dins el Club.

El Club Bàsquet Santfeliuenc mantindrà la gestió administrativa dels equips i permetrà que la nostra entitat doni el tractament de seccions no professionals als equips del Barça CBS. 

Acord emmarcat dins de la línia d’austeritat

L’acord signat té en compte les dues properes temporades (la 2011/12 i la 2012/13). D'altra banda, a més de la promoció del bàsquet femení i de la feina tècnica que es portarà a terme en els equips de formació, el FC Barcelona cedirà l’equipament de joc i d’entrenament, i aportarà una quantitat econòmica que s’emmarca amb la línia d’austeritat econòmica que ha definit les darreres accions empreses per l’actual Junta Directiva del Club.

L’acord de col·laboració amb el Club Bàsquet Santfeliuenc –un club proper a la Ciutat Esportiva Joan Gamper– permetrà que el FC Barcelona pugui utilitzar les seves instal·lacions per poder fer alguns dels entrenaments de les seves seccions.

Notícies Bàsquet

Temporada 11-12

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana