Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El compromís de Marcelinho


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

11.08.2011 11:15

El compromís de Marcelinho

Carles Cascante


L’arribada de Marcelinho al Barça Regal té força elements en comú amb l’arribada d’un altre esportista ara fa un any. Es tracta de Javier Mascherano. Dos jugadors units pel compromís i la voluntat de jugar al nostre club.


Fotos: Àlex Caparrós (FCB) i Miguel Ruiz (FCB)
Fotos: Àlex Caparrós (FCB) i Miguel Ruiz (FCB)

Líders a les seves seleccions
Un altre exemple de trets en comú que tenen aquests dos jugadors és el compromís que sempre han demostrat amb les seves seleccions. Marcelinho, que ara mateix és a Caracas concentrat amb el Brasil per disputar el Preolímpic, és un dels líders del combinat carioca, mentre que Mascherano és el capità de l’'albiceleste'.

2011-08-10_ENTRENO_05.JPGAparentment, entre aquests dos jugadors hi ha poques coses en comú. L’un és brasiler, l’altre, argentí; l’un, juga a bàsquet, l’altre a futbol. Tots dos són molt bons en les seves feines i des d’aquest més d’agost tenen dos aspectes en comú: el primer, que defensen els colors del FC Barcelona, i, el segon, que la seva voluntat de jugar al Barça els va acabar portant al Palau i Camp Nou.

Històries paral·leles

La història de Marcelinho Huertas té moltes coses en comú amb la de Javier Mascherano. Tots dos van renunciar a ofertes superiors i, fins i tot, van haver de posar calers de la seva butxaca per acabar obtenint la llibertat dels seus anteriors equips. Dos jugadors amb una voluntat fèrria: jugar i triomfar en l’equip en què sempre havien somiat. Marcelinho Huertas i Javier Mascherano.

Notícies Bàsquet

Temporada 11-12

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana