Bilbao, seu de la Supercopa Endesa

04.08.2011 16:16

El Barça Regal ja sap on defensarà el títol de la Supercopa de bàsquet que va aconseguir la temporada passada a Vitòria. Un altre capital basca, Bilbao, pren el relleu com a seu de la competició que obre el calendari del bàsquet estatal

Ndong, en un acció del darrer partit de la final ACB, disputat al Bilbao Arena. Foto:Arxiu-FCB

Sense concursos
En aquesta edició de la Supercopa Endesa no tindran lloc els habituals concursos d’esmaixades i triples, que venien acompanyant les darreres edicions de la competició.
A Bilbao hi jugaran quatre equips. El Barça Regal, com a campió de Lliga i Copa, el Bizkaia Bilbao Basket, com a segon classificat de l’ACB 2010/11, el Reial Madrid, com a semifinalista de la F4 i el Caja Laboral, com a equip amb millor coeficient de la temporada passada.

Un pavelló de bon record

El pavelló del Bizkaia Bilbao Basket, el Bilbao Arena, serà la seu de la competició. La seu dels partits dels bascos, més coneguda com a Miribilla, és una pista de bon records per a Xavi Pascual i els seus homes. Allà es van proclamar campions de la Lliga ACB 2010/11, després de vèncer en el tercer partit de la final el Bizkaia Bilbao Basket.

A buscar la tercera consecutiva

El Barça Regal s’ha proclamat guanyador, de manera consecutiva, de les dues darreres edicions anteriors de la Supercopa ACB

65880.JPGLa temporada 09/10 els blaugranes es van imposar, a Gran Canaria, al Baskonia i Juan Carlos Navarro va ser escollit com a MVP de la competició.

La temporada passada Vitòria va acollir la competició, on els blaugranes es van imposar al Power Electronics de València, sent de nou, Juan Carlos Navarro l’MVP del torneig.

A més, el FC Barcelona de bàsquet va ser el primer campió de la competició. Un torneig que es va jugar la temporada 04/05 per primera vegada i on els blaugranes es van imposar al Reial Madrid, a Màlaga, sent Dejan Bodiroga l’MVP del campionat.

Temporada 11-12