Quatre blaugranes, a quarts del Mundial

04.09.2010 22:14

Navarro, Vázquez i Rubio, amb Espanya, jugaran els quarts de final contra la Sèrbia, de Kosta Perovic. Els espanyols s’han imposat a Grècia per 80 a 72, mentre que els serbis s’han desfet de Croàcia.

Després d’una primera fase del Mundial una mica dubtosa, la selecció espanyola ha tret avui la campiona que porta a dins i ha superat Grècia per 80 a 72 després de superar un tercer quart en què els grecs s’han posat per davant. Pel que fa a Kosta Perovic i la selecció de Sèrbia, han aconseguit el passaport per als quarts de final després de superar Croàcia per 73 a 72 a l’últim segon. Els serbis han anat de menys a més. Espanya i Sèrbia s’enfrontaran en els quarts de final el pròxim dimecres.

Navarro i Rubio, destacats

Small_50_2_.jpgEl partit entre la selecció espanyola i la grega ha començat força igualat. A la fi del primer quart, l’avantatge era per als de Sergio Scariolo (22-19), que havien aconseguit superar un inici fort dels grecs. Gràcies a un millor ajust de la seva defensa, han vist com la diferència s’ampliava fins als 6 punts al descans (37-31).

A la represa, però, els grecs han començat a pressionar i s’han col·locat perillosament per davant en el marcador després d’un parcial de 7-0 i de l’encert des dels 6,25. Al final del tercer quart, la victòria era per la mínima (52-51). Però en aquest moment ha aparegut el capità, Juan Carlos Navarro, per fer decantar la balança, novament, cap als interessos dels vigents campions d’Europa. El de Sant Feliu, amb 22 punts, ha estat el jugador més destacat del seu equip. També ha despuntat un altre blaugrana, Ricky Rubio, que amb les seves sis assistències ha col·laborat en la victòria de la selecció espanyola. Al final, la selecció espanyola s’ha imposat per 80 a 72 i ha netejat la seva cara.

Sèrbia reacciona a temps

Small__MG_1754.jpgEl primer partit dels vuitens de final del Mundial de Turquia ja ens ha portat el primer blaugrana a la següent ronda. Es tracta de Kosta Perovic, que s’ha imposat amb la selecció de Sèrbia a Croàcia per un ajustat 73 a 72. El blaugrana ha estat 15 minuts a la pista, ha anotat 10 punts i ha capturat tres rebots.

Els croats han anat per davant en el marcador durant mig partit. En el primer quart, sobretot, els serbis han pagat el seu mal inici de partit (19-27). Al descans, el partit ja estava més igualat (34-36). A la represa és quan ha arribat la reacció de l’equip de Perovic, que ha aconseguit anar-se’n més en el marcador en el tercer quart. En l’últim i definitiu, Croàcia ha buscat la reacció i ha tornat a posar sota les cordes Sèrbia, que s’ha acabat imposant per un ajustat 73 a 72 amb un tir lliure a l’últim segon.

Navarro, amb 22 punts, ha estat el jugador més destacat del partit Fotos: fiba.com
Lakovic, diumenge
Jaka Lakovic serà l’últim blaugrana a afrontar el seu partit de quarts de final. L’eslovè juga aquest diumenge 5 de setembre a les 17 h contra la selecció d’Austràlia.